- Almo Čatlak
 - 40 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Pečeni svinjski kotleti s nadjevom od luka i peršina    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečene svinjske kotlete s nadjevom od luka i peršina.    
        
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - svinjski kotlet, 4 komada
 - luk, 1 glavica
 - češnjak, 2 režnja
 - peršin, 1 žlica (sjeckani)
 - mljevena crvena paprika, 1 žličica
 - provansalska mješavina začina
 - ekstra djevičansko maslinovo ulje
 - sol
 - papar (svježe mljeveni)
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Luk nasjeckamo i stavimo u zdjelicu.
 - U zdjelicu s lukom dodamo mljevenu crvenu papriku, peršin, naribamo očišćene režnjeve češnjaka, dodamo malo soli, papra, ulijemo malo maslinovog ulja i izmiješamo sastojke.
 - Kotletima zarežemo bijeli dio (kožicu) da se kotleti ne stisnu u prženju.
 - U zagrijanu tavu stavimo malo ulja, dodamo kotlete i pečemo sa svake strane do zlatno žute boje. Nakon 3 minute kotlete okrenemo na drugu stranu i nadijevamo je mješavinom luka, peršina i začina.
 - Nadjevene kotlete stavimo u pećnicu na 180°C, 10-tak minuta.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:40minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





