Naravni odrezak iz pećnice

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Naravni odrezak iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti naravni odrezak iz pećnice.

Lijepo je vidjeti ukusan komad mesa na tanjuru, složit će se mnogi. Ovako pripremljen naravni odrezak brzo je i praktično rješenje za svakodnevne ručkove koje pripremamo gotovo rutinski. Vrijeme je da uvedemo pokoju novinu!

Naravni odrezak iz pećnice - U našem video receptu saznajte kako pripremiti naravni odrezak iz pećnice. - juneći odrezak ((debljine 1 cm - hiftl)), brašno, mesni temeljac, češnjak, majčina dušica (sušena), ulje, sol i papar, Odreske osušimo, nježno istučemo batom za meso, začinimo solju i paprom, uvaljamo u brašno i otresemo višak. ; U tavi ugrijemo ulje, dodamo odreske i sa svake strane ih pržimo 1-2 minute. ; Ovako pržene odreske izvadimo iz tave i složimo na dno vatrostalne posude. ; U tavu na masnoću od prženja dodamo na listiće narezan češnjak, majčinu dušicu i čim češnjak zamiriše ulijemo mesnu juhu. ; Kada umak zavri prelijemo ga preko odrezaka i sve zajedno prekrijemo alu-folijom. ; Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 160°C, po prilici 1 h i 45 min., pa poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske osušimo, nježno istučemo batom za meso, začinimo solju i paprom, uvaljamo u brašno i otresemo višak.
  2. U tavi ugrijemo ulje, dodamo odreske i sa svake strane ih pržimo 1-2 minute.
  3. Ovako pržene odreske izvadimo iz tave i složimo na dno vatrostalne posude.
  4. U tavu na masnoću od prženja dodamo na listiće narezan češnjak, majčinu dušicu i čim češnjak zamiriše ulijemo mesnu juhu.
  5. Kada umak zavri prelijemo ga preko odrezaka i sve zajedno prekrijemo alu-folijom.
  6. Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 160°C, po prilici 1 h i 45 min., pa poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 31
Rating: 4.55
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: