Parfe od inćuna s lisičarkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama. – lisičarke, inćuni ((marinirani)), inćuni ((slani)), mileram, krem sir, votka, vlasac (sjeckani), kopar, kiseli krastavci, maslac, sol i papar, Prije svega nasjeckamo slane i marinirane inćune, vlasac, kopar i krastavce. ; U zdjelu stavimo mileram, dodamo krem sir, votku i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim dodamo marinirane i slane inćune, sjeckani vlasac, kopar i krastavce, sve zajedno izmiješamo, poklopimo i stavimo u hladnjak da se ohladi. ; Za to vrijeme na ugrijanoj tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene i narezane gljive i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju. ; Zatim gljive začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani kopar, malo izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Na sredinu tanjura stavimo ohlađeni parfe, oko njega posložimo gljive, sve zajedno ukrasimo s još malo svježeg kopra i poslužimo.; – Evo idealnog predjela ako želite svojim gostima ponuditi nešto nesvakidašnje što vjerojatno dosad nisu probali. U ovoj se kombinaciji lisičarke i inćuni izvanredno nadopunjuju pa ne oklijevajte i isprobajte prvom idućom svečanijom prilikom.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Parfe od inćuna s lisičarkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama. – lisičarke, marinirani inćuni, slani inćuni, mileram, krem sir, votka, vlasac (sjeckani), kopar, kiseli krastavci, maslac, sol i papar, Prije svega nasjeckamo slane i marinirane inćune, vlasac, kopar i krastavce. ; U zdjelu stavimo mileram, dodamo krem sir, votku i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim dodamo marinirane i slane inćune, sjeckani vlasac, kopar i krastavce, sve zajedno izmiješamo, poklopimo i stavimo u hladnjak da se ohladi. ; Za to vrijeme na ugrijanoj tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene i narezane gljive i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju. ; Zatim gljive začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani kopar, malo izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Na sredinu tanjura stavimo ohlađeni parfe, oko njega posložimo gljive, sve zajedno ukrasimo s još malo svježeg kopra i poslužimo.; -</div>
Parfe od inćuna s lisičarkama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama.
Evo idealnog predjela ako želite svojim gostima ponuditi nešto nesvakidašnje što vjerojatno dosad nisu probali. U ovoj se kombinaciji lisičarke i inćuni izvanredno nadopunjuju pa ne oklijevajte i isprobajte prvom idućom svečanijom prilikom.
Parfe od inćuna s lisičarkama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama. - lisičarke, marinirani inćuni, slani inćuni, mileram, krem sir, votka, vlasac (sjeckani), kopar, kiseli krastavci, maslac, sol i papar, Prije svega nasjeckamo slane i marinirane inćune, vlasac, kopar i krastavce. ; U zdjelu stavimo mileram, dodamo krem sir, votku i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim dodamo marinirane i slane inćune, sjeckani vlasac, kopar i krastavce, sve zajedno izmiješamo, poklopimo i stavimo u hladnjak da se ohladi. ; Za to vrijeme na ugrijanoj tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene i narezane gljive i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju. ; Zatim gljive začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani kopar, malo izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Na sredinu tanjura stavimo ohlađeni parfe, oko njega posložimo gljive, sve zajedno ukrasimo s još malo svježeg kopra i poslužimo.; -