- Almo Čatlak
- 60 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Mousse od mariniranog lososa s votkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti mousse od mariniranog lososa s votkom.
Elegancija najčešće dolazi u ruhu iznimne jednostavnosti. Uzmimo dakle nekoliko sasvim jednostavnih sastojaka poput lososa i votke i uz ovako profinjen recept od njih ćemo dobiti nešto uistinu spektakularno.
Mousse od mariniranog lososa s votkom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti mousse od mariniranog lososa s votkom. - losos (mariniranog), votka, limun, kopar, mileram, papar (šarenog, u zrnu), raženi kruh, bijeli papar, U zdjelu ulijemo votku i sok od limuna, dodamo mileram, malo kopra, marinirani losos, malo bijelog papra i izmiksamo u jednoličnu smjesu. ; Sve zajedno premjestimo u zdjelicu u kojoj ćemo poslužiti mouse, te stavimo u hladnjak da s dobro ohladi. ; Prije posluživanja po moussu stavimo nekoliko zrna šarenog papra, te ukrasimo koprom i trakicama korice limuna.; Uz ovaj osvježavajući namaz poslužimo hrskavi raženi kruh.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- losos, 200 g mariniranog
- votka, 30 ml
- limun, 1
- kopar, 2 grančice
- mileram, 100 ml
- papar, 1 žličica šarenog, u zrnu
- raženi kruh, 1
- bijeli papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U zdjelu ulijemo votku i sok od limuna, dodamo mileram, malo kopra, marinirani losos, malo bijelog papra i izmiksamo u jednoličnu smjesu.
- Sve zajedno premjestimo u zdjelicu u kojoj ćemo poslužiti mouse, te stavimo u hladnjak da s dobro ohladi.
- Prije posluživanja po moussu stavimo nekoliko zrna šarenog papra, te ukrasimo koprom i trakicama korice limuna.
- Uz ovaj osvježavajući namaz poslužimo hrskavi raženi kruh.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:60minuta |