Tatarski biftek s bijelim tartufom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tatarski biftek s bijelim tartufom. – juneća pisanica, žumanjak, senf, luk, kapare, kečap, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, tartufi (bijeli), konjak, ekstra djevičansko maslinovo ulje, tabasco (umak), worchester umak, maslac, tost, sol i papar, Juneću pisanicu očistimo od žilica i kožica, te sitno nasjeckamo. ; U zdjelu sa žumanjcima dodamo senf, te uz stalno mješenje pjenjačom postupno ulijemo maslinovo ulje. Kada smo dobili majonezu, dodamo sjeckano meso i izmiješamo. ; Zatim dodamo sjeckani luk, kečap, sjeckane kapare, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, tabasco umak, worcestershire umak, začinimo solju i paprom, te dobro izmiješamo sastojke. ; Potom dodamo pastu od tartufa, ulijemo konjak i još jednom dobro izmiješamo. ; Tatarski biftek premjestimo na tanjur, te poslužimo s maslacem i prženim tostom.; – Tatarski biftek je zaista svjetski poznato jelo duge povijesti. Navodno su Tatari, jašući u nova osvajanja, sirovo meso stavljali ispod sedla kako bi omekšalo. Sumnjamo da su koristili sve začine koje mi danas upotrebljavamo za pripremu ovog jela, a vjerujem i da mnogi od Vas nisu kušali tatarski biftek na naš način, odnosno, s dodatkom bijelog tartufa.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Tatarski biftek s bijelim tartufom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tatarski biftek s bijelim tartufom. – juneća pisanica, žumanjak, senf, luk, kapare, kečap, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, tartufi (bijeli), konjak, ekstra djevičansko maslinovo ulje, tabasco (umak), worchester umak, maslac, tost, sol i papar, Juneću pisanicu očistimo od žilica i kožica, te sitno nasjeckamo. ; U zdjelu sa žumanjcima dodamo senf, te uz stalno mješenje pjenjačom postupno ulijemo maslinovo ulje. Kada smo dobili majonezu, dodamo sjeckano meso i izmiješamo. ; Zatim dodamo sjeckani luk, kečap, sjeckane kapare, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, tabasco umak, worcestershire umak, začinimo solju i paprom, te dobro izmiješamo sastojke. ; Potom dodamo pastu od tartufa, ulijemo konjak i još jednom dobro izmiješamo. ; Tatarski biftek premjestimo na tanjur, te poslužimo s maslacem i prženim tostom.; -</div>
Tatarski biftek s bijelim tartufom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tatarski biftek s bijelim tartufom.
Tatarski biftek je zaista svjetski poznato jelo duge povijesti. Navodno su Tatari, jašući u nova osvajanja, sirovo meso stavljali ispod sedla kako bi omekšalo. Sumnjamo da su koristili sve začine koje mi danas upotrebljavamo za pripremu ovog jela, a vjerujem i da mnogi od Vas nisu kušali tatarski biftek na naš način, odnosno, s dodatkom bijelog tartufa.
Tatarski biftek s bijelim tartufom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tatarski biftek s bijelim tartufom. - juneća pisanica, žumanjak, senf, luk, kapare, kečap, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, tartufi (bijeli), konjak, ekstra djevičansko maslinovo ulje, tabasco (umak), worchester umak, maslac, tost, sol i papar, Juneću pisanicu očistimo od žilica i kožica, te sitno nasjeckamo. ; U zdjelu sa žumanjcima dodamo senf, te uz stalno mješenje pjenjačom postupno ulijemo maslinovo ulje. Kada smo dobili majonezu, dodamo sjeckano meso i izmiješamo. ; Zatim dodamo sjeckani luk, kečap, sjeckane kapare, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, tabasco umak, worcestershire umak, začinimo solju i paprom, te dobro izmiješamo sastojke. ; Potom dodamo pastu od tartufa, ulijemo konjak i još jednom dobro izmiješamo. ; Tatarski biftek premjestimo na tanjur, te poslužimo s maslacem i prženim tostom.; -
Juneću pisanicu očistimo od žilica i kožica, te sitno nasjeckamo.
U zdjelu sa žumanjcima dodamo senf, te uz stalno mješenje pjenjačom postupno ulijemo maslinovo ulje. Kada smo dobili majonezu, dodamo sjeckano meso i izmiješamo.
Zatim dodamo sjeckani luk, kečap, sjeckane kapare, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, tabasco umak, worcestershire umak, začinimo solju i paprom, te dobro izmiješamo sastojke.
Potom dodamo pastu od tartufa, ulijemo konjak i još jednom dobro izmiješamo.
Tatarski biftek premjestimo na tanjur, te poslužimo s maslacem i prženim tostom.