- Fina Malinić
 - 40 min
 - 4-6 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Sadrži mlijeko, nema mesa
 
Kako se ne bi dogodilo da ostanete bez sladoleda u vrućim ljetnim danima, pomiješajte najbolje sastojke, zamrznite ih i uživajte u osvježavajućem domaćem sladoledu.
    
        Domaći sladoled od kokosa i bijele čokolade
    
    
    
    
                | Popularnost: | 
            
 | 
                    
U našem receptu saznajte kako pripremiti domaći sladoled od kokosa i bijele čokolade.
    
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - kokosovo mlijeko, 200 ml
 - kiselo vrhnje, 200 ml
 - slatko vrhnje, 200 ml
 - bijela čokolada, 90 g
 - šećer, 80 g
 - kokosovo brašno, 6 žlica
 - aroma vanilije, 1 žlica
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Slatko vrhnje istučemo u čvrsti šlag, a bijelu čokoladu otopimo na pari.
 - Zatim mikserom dobro promiješamo kokosovo mlijeko, šećer, kiselo vrhnje i aromu vanilije.
 - Kada smo dobili jednoličnu smjesu, polako ju umiješamo u šlag od slatkog vrhnja, uz stalno miješanje pjenjačom.
 - Zatim u smjesu dodamo otopljenu bijelu čokoladu i kokosovo brašno, pa sve zajedno još jednom promiješamo mikserom.
 - Dobivenu smjesu izlijemo u posudu s poklopcem te stavimo u zamrzivač na najmanje 4 sata, a zatim poslužimo.
 
| 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:40minuta | 









    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





