- Almo Čatlak
- 60 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Brzi gulaš iz tave
Saznajte kako pripremiti brzi gulaš iz tave u našem video receptu.
Ukoliko želite pojesti nešto sa žlicom, poput dobrog, starog gulaša, a ne želiti izgubiti nekoliko sati stojeći za štednjakom, mi vam možemo pomoći. Pogledajte kako se za malo vremena može pripremiti puno ukusnog gulaša.
Brzi gulaš iz tave - Saznajte kako pripremiti brzi gulaš iz tave u našem video receptu. - svinjska pisanica, luk, svježa crvena paprika, mljevena crvena paprika, temeljac mesne juhe, rajčica, šampinjoni (iz konzerve), vrhnje za kuhanje, koncentrat rajčice, ulje, sol i papar, Svinjsku pisanicu očistimo od kožica i žilica i narežemo na kocke, papriku očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a rajčicu ogulimo, iskoštimo i narežemo na trakice. ; U tavu, na ugrijanu masnoću dodamo meso, začinimo solju i paprom, te pržimo uz povremeno okretanje. ; Kada ispari dio tekućine koju je meso ispustilo, dodamo luk, svježu papriku i povremeno miješajući pržimo dalje. ; Kada luk omekša dodamo koncentrat rajčice, mjevenu papriku, ulijemo mesnu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim dodamo šampinjone, rajčicu, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo još 4-5 minuta. ; Gulaš je gotov i možemo ga poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- svinjska pisanica, 300 g
- luk, 1 glavica
- svježa crvena paprika, 1
- mljevena crvena paprika, 1/2 žličice
- temeljac mesne juhe, 500 ml
- rajčica, 2
- šampinjoni, 150 g iz konzerve
- vrhnje za kuhanje, 250 ml
- koncentrat rajčice, 1 žlica
- ulje
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Svinjsku pisanicu očistimo od kožica i žilica i narežemo na kocke, papriku očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a rajčicu ogulimo, iskoštimo i narežemo na trakice.
- U tavu, na ugrijanu masnoću dodamo meso, začinimo solju i paprom, te pržimo uz povremeno okretanje.
- Kada ispari dio tekućine koju je meso ispustilo, dodamo luk, svježu papriku i povremeno miješajući pržimo dalje.
- Kada luk omekša dodamo koncentrat rajčice, mjevenu papriku, ulijemo mesnu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
- Zatim dodamo šampinjone, rajčicu, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo još 4-5 minuta.
- Gulaš je gotov i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:60minuta |