Svinjski kare u umaku od crnog vina

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski kare u umaku od crnog vina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina.

S par sastojaka koje sigurno imate u kuhinji možete pripremiti izuzetno ukusno jelo i to za vrlo malo vremena. Prženi odresci u umaku od vina ne mogu biti loši, a koliko su zaista dobri provjerite sami.

Svinjski kare u umaku od crnog vina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina. - svinjski kare, crno vino, koncentrat rajčice, vrhnje za kuhanje, sol i papar (bijeli), Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta. ; Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja. ; Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne. ; Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta.
  2. Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja.
  3. Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne.
  4. Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 30
Rating: 4.43
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: