- Fina Malinić
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Iskoristite lijepo vrijeme za roštiljanje s društvom i isprobavanje novih, jedinstvenih recepata. Ovoga puta pripremamo pomalo ljuti hot dog, u hrskavom pecivu i slatko-kiselom umaku. Njam…
Hot dog u slatko-kiselom umaku
Popularnost: |
|
U našem receptu saznajte kako pripremiti hot dog u slatko-kiselom umaku.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- kobasica, 4
- pecivo, 4 za hot dog
- mladi luk, 1
- korijander, 15 g
- sojin umak, 1 žlica
- rižin ocat, 1 žlica
- kečap, 3 žlice
- šećer u prahu, 2 žlice
- ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U posudi pomiješamo sojin umak, rižin ocat, kečap i šećer u prahu.
- Zatim dobivenom smjesom premažemo kobasice.
- Rešetku roštilja ili grill tavu nauljimo, a zatim stavimo peći kobasice na oko 10-15 minuta.
- Za to vrijeme peciva prerežemo, a zatim ih malo prepečemo.
- Kada su kobasice gotove, stavimo ih u peciva, dodamo im nasjeckani mladi luk i korijander te poslužimo.
|
Vrijeme pripreme:30minuta |