- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- bakalar, 4 file
- talijanska mješavina začina, 1 žličica
- pancete, 80 g tanke ploške
- mini rajčica, 300 g
- crveni radič, 100 g
- maslac, 60 g s začinskim biljem
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Na ugrijanu tavu ulijemo malo maslinovog ulje. Filete bakalara narežemo na manje komade i pržimo na ugrijanom ulju.
- Potom narežemo pancetu na kvadratiće i dodamo u tavu s bakalarom. Nakon 3 minute filete okrenemo na drugu stranu i pržimo još 3 minute.
- Za to vrijeme oprane mini rajčice preprežemo po pola. Pečene filete ribe izvadimo na stranu, a na preostalu masnoću i pancetu dodamo narezanu mini rajčicu. Malo je popaprimo i začinimo mješavinom talijanskih začina. Preko rajčice dodamo listove salate radića i minutu dvije sve zajedno pirjamo često miješajući.
- Gotovo jelo poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |