- Almo Čatlak
- 30 min
- 8-10 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Božićni kolač iznenađenja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti božićni kolač iznenađenja.
Zanimljiva i jednostavna kreacija od već gotovog kolača pandora s dodatkom kandiranih trešanja, svježeg ananasa i šlaga oduševiti će svakog ljubitelja slastica. U slast!
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- pandoro, 1 božićni kolač
- vrhnje za šlag, 500 ml
- ananas, 1 svježi
- kandirane trešnje, 50 g
- šećer u prahu, 80 g
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Ananas očistimo i narežemo na kockice, a od vrhnja napravimo šlag.
- Pandoro kolač polegnemo na radnu površinu i narežemo ga na kriške debljine 2 centimetra, a donji dio odstranimo.
- Najširu krišku položimo na tanjur za posluživanje, prekrijemo ju šlagom, preko nje stavimo slijedeću krišku, pazeći da se vrhovi ne poklapaju, i nju prekrijemo šlagom te na taj način slažemo kolač.
- Svaki vrh još nadjenemo šlagom, stavimo po kockicu ananasa ili kandiranu trešnju, posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |