Bruschetta s povrćem, jajima i inćunima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s povrćem, jajima i inćunima. – kruh ((ciabatta)), mini rajčica, svježa crvena paprika ((rog)), patlidžan, bosiljak (svježeg), peršin (sjeckani), majčina dušica (sušene), mažuran (sušenog), češnjak, kapare (ukiseljenih), jaje, slani inćuni (u maslinovom ulju), masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Patlidžane očistimo, prerežemo ih po dužini i narežemo na ploške, očišćene paprike na komadiće, režnjeve češnjaka na listiće, mini rajčice na četvrtine, jaja na ploške, a masline prepolovimo. ; U tavu, na 3-4 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane patlidžane i paprike, i povrće pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo masline, majčinu dušicu i mažuran, polovicu kapara, sjeckani peršin, 1/3 fileta slanih inćuna, listiće češnjaka, 2-3 narezane mini rajčice, posolimo, promiješamo, maknemo s vatre i pričekamo da se povrće malo ohladi. ; Za to vrijeme u tosteru ispečemo kriške kruha. ; Zatim na tanjure rasporedimo po krišku kruha, preko njih stavimo 3-4 ploške kuhanih jaja, nadjenemo miješanim pečenim povrćem, posipamo s malo kapara, prekrijemo s pokojim filetom inćuna i s nekoliko četvrtina rajčice, ukrasimo s 2-3 listića svježeg bosiljka, prekrijemo drugom kriškom kruha i ponovimo postupak. ; Potom nadjev poklopimo s trećom kriškom kruha i poslužimo.
; – Bruschetta je poznato talijansko predjelo, a potječe iz 15-og stoljeća i može se pripremiti u bezbroj varijanti, ali osnovno je kruh, rajčica, češnjak i dobro maslinovo ulje. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Bruschetta s povrćem, jajima i inćunima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s povrćem, jajima i inćunima. – kruh ((ciabatta)), mini rajčica, svježa crvena paprika ((rog)), patlidžan, bosiljak (svježeg), peršin (sjeckani), majčina dušica (sušene), mažuran (sušenog), češnjak, kapare (ukiseljenih), jaje, slani inćuni (u maslinovom ulju), masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Patlidžane očistimo, prerežemo ih po dužini i narežemo na ploške, očišćene paprike na komadiće, režnjeve češnjaka na listiće, mini rajčice na četvrtine, jaja na ploške, a masline prepolovimo. ; U tavu, na 3-4 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane patlidžane i paprike, i povrće pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo masline, majčinu dušicu i mažuran, polovicu kapara, sjeckani peršin, 1/3 fileta slanih inćuna, listiće češnjaka, 2-3 narezane mini rajčice, posolimo, promiješamo, maknemo s vatre i pričekamo da se povrće malo ohladi. ; Za to vrijeme u tosteru ispečemo kriške kruha. ; Zatim na tanjure rasporedimo po krišku kruha, preko njih stavimo 3-4 ploške kuhanih jaja, nadjenemo miješanim pečenim povrćem, posipamo s malo kapara, prekrijemo s pokojim filetom inćuna i s nekoliko četvrtina rajčice, ukrasimo s 2-3 listića svježeg bosiljka, prekrijemo drugom kriškom kruha i ponovimo postupak. ; Potom nadjev poklopimo s trećom kriškom kruha i poslužimo.
; -</div>
Bruschetta s povrćem, jajima i inćunima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s povrćem, jajima i inćunima.
Bruschetta je poznato talijansko predjelo, a potječe iz 15-og stoljeća i može se pripremiti u bezbroj varijanti, ali osnovno je kruh, rajčica, češnjak i dobro maslinovo ulje. U slast!
Bruschetta s povrćem, jajima i inćunima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s povrćem, jajima i inćunima. - kruh ((ciabatta)), mini rajčica, svježa crvena paprika ((rog)), patlidžan, bosiljak (svježeg), peršin (sjeckani), majčina dušica (sušene), mažuran (sušenog), češnjak, kapare (ukiseljenih), jaje, slani inćuni (u maslinovom ulju), masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Patlidžane očistimo, prerežemo ih po dužini i narežemo na ploške, očišćene paprike na komadiće, režnjeve češnjaka na listiće, mini rajčice na četvrtine, jaja na ploške, a masline prepolovimo. ; U tavu, na 3-4 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane patlidžane i paprike, i povrće pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo masline, majčinu dušicu i mažuran, polovicu kapara, sjeckani peršin, 1/3 fileta slanih inćuna, listiće češnjaka, 2-3 narezane mini rajčice, posolimo, promiješamo, maknemo s vatre i pričekamo da se povrće malo ohladi. ; Za to vrijeme u tosteru ispečemo kriške kruha. ; Zatim na tanjure rasporedimo po krišku kruha, preko njih stavimo 3-4 ploške kuhanih jaja, nadjenemo miješanim pečenim povrćem, posipamo s malo kapara, prekrijemo s pokojim filetom inćuna i s nekoliko četvrtina rajčice, ukrasimo s 2-3 listića svježeg bosiljka, prekrijemo drugom kriškom kruha i ponovimo postupak. ; Potom nadjev poklopimo s trećom kriškom kruha i poslužimo.
; -
Patlidžane očistimo, prerežemo ih po dužini i narežemo na ploške, očišćene paprike na komadiće, režnjeve češnjaka na listiće, mini rajčice na četvrtine, jaja na ploške, a masline prepolovimo.
U tavu, na 3-4 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane patlidžane i paprike, i povrće pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 3-4 minute dodamo masline, majčinu dušicu i mažuran, polovicu kapara, sjeckani peršin, 1/3 fileta slanih inćuna, listiće češnjaka, 2-3 narezane mini rajčice, posolimo, promiješamo, maknemo s vatre i pričekamo da se povrće malo ohladi.
Za to vrijeme u tosteru ispečemo kriške kruha.
Zatim na tanjure rasporedimo po krišku kruha, preko njih stavimo 3-4 ploške kuhanih jaja, nadjenemo miješanim pečenim povrćem, posipamo s malo kapara, prekrijemo s pokojim filetom inćuna i s nekoliko četvrtina rajčice, ukrasimo s 2-3 listića svježeg bosiljka, prekrijemo drugom kriškom kruha i ponovimo postupak.
Potom nadjev poklopimo s trećom kriškom kruha i poslužimo.