- Almo Čatlak
- 30 min
- 6 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži jaja i mlijeko
Brza torta od jagoda – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tortu od jagoda. – jagode, biskvit (podloga za tortu, s rubom), puding (od vanilije), šećer, mlijeko, aroma ruma, prašak za preljev za torte, voda, Jagode operemo i očistimo (jagode iz dubokog zamrzavanja ostavimo da se otope kratko vrijeme). ; U posudi na laganoj vatri ugrijemo gotov puding, umiješamo maraskino i izlijemo ga po gotovom biskvitu. Na još vrući puding posložimo jagode od sredine prema van. ; U posudi promiješamo sadržaj vrećice preljeva za torte s dvije žlice šećera. Stavimo na vatru i postupno dodajemo 2,5 dl vode neprestano miješajući da ne nastanu grudice. Miješamo sve dok tekućina ne prokuha, a potom je ostavimo nekoliko minuta da se ohladi. ; Kada se tekućina počne stvrdnjavati, izlijemo je na tortu počevši od sredine prema van. Površina će se brzo stvrdnuti. ; Kada se preljev ohladi tortu možemo rezati.; – Vrijeme je jagoda i već ste ih probali pripremiti na sve moguće načine? Više vam se ne da peći, sjeckati, mutiti, kuhati, pasirati, karamelizirati… Probajte onda za promjenu pripremiti ovu brzu i jednostavnu tortu od jagoda, gdje su sve kuharske radnje svedene na minimum. Jedan gotov biskvit za tortu, malo jagoda, puding – i za tili čas pred vama je jedna od najljepših i najfinijih torti!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Brza torta od jagoda – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tortu od jagoda. – jagode, biskvit (podloga za tortu, s rubom), puding (od vanilije), šećer, mlijeko, aroma ruma, prašak za preljev za torte, voda, Jagode operemo i očistimo (jagode iz dubokog zamrzavanja ostavimo da se otope kratko vrijeme). ; U posudi na laganoj vatri ugrijemo gotov puding, umiješamo maraskino i izlijemo ga po gotovom biskvitu. Na još vrući puding posložimo jagode od sredine prema van. ; U posudi promiješamo sadržaj vrećice preljeva za torte s dvije žlice šećera. Stavimo na vatru i postupno dodajemo 2,5 dl vode neprestano miješajući da ne nastanu grudice. Miješamo sve dok tekućina ne prokuha, a potom je ostavimo nekoliko minuta da se ohladi. ; Kada se tekućina počne stvrdnjavati, izlijemo je na tortu počevši od sredine prema van. Površina će se brzo stvrdnuti. ; Kada se preljev ohladi tortu možemo rezati.; -</div>
Brza torta od jagoda
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tortu od jagoda.
Vrijeme je jagoda i već ste ih probali pripremiti na sve moguće načine? Više vam se ne da peći, sjeckati, mutiti, kuhati, pasirati, karamelizirati... Probajte onda za promjenu pripremiti ovu brzu i jednostavnu tortu od jagoda, gdje su sve kuharske radnje svedene na minimum. Jedan gotov biskvit za tortu, malo jagoda, puding - i za tili čas pred vama je jedna od najljepših i najfinijih torti!
Brza torta od jagoda - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tortu od jagoda. - jagode, biskvit (podloga za tortu, s rubom), puding (od vanilije), šećer, mlijeko, aroma ruma, prašak za preljev za torte, voda, Jagode operemo i očistimo (jagode iz dubokog zamrzavanja ostavimo da se otope kratko vrijeme). ; U posudi na laganoj vatri ugrijemo gotov puding, umiješamo maraskino i izlijemo ga po gotovom biskvitu. Na još vrući puding posložimo jagode od sredine prema van. ; U posudi promiješamo sadržaj vrećice preljeva za torte s dvije žlice šećera. Stavimo na vatru i postupno dodajemo 2,5 dl vode neprestano miješajući da ne nastanu grudice. Miješamo sve dok tekućina ne prokuha, a potom je ostavimo nekoliko minuta da se ohladi. ; Kada se tekućina počne stvrdnjavati, izlijemo je na tortu počevši od sredine prema van. Površina će se brzo stvrdnuti. ; Kada se preljev ohladi tortu možemo rezati.; -
Upute po koracima:
- Jagode operemo i očistimo (jagode iz dubokog zamrzavanja ostavimo da se otope kratko vrijeme).
- U posudi na laganoj vatri ugrijemo gotov puding, umiješamo maraskino i izlijemo ga po gotovom biskvitu. Na još vrući puding posložimo jagode od sredine prema van.
- U posudi promiješamo sadržaj vrećice preljeva za torte s dvije žlice šećera. Stavimo na vatru i postupno dodajemo 2,5 dl vode neprestano miješajući da ne nastanu grudice. Miješamo sve dok tekućina ne prokuha, a potom je ostavimo nekoliko minuta da se ohladi.
- Kada se tekućina počne stvrdnjavati, izlijemo je na tortu počevši od sredine prema van. Površina će se brzo stvrdnuti.
- Kada se preljev ohladi tortu možemo rezati.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 25
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
kolac od jagoda, torta od jagoda i pudinga, brza torta od jagoda, torta od jagoda i pudinga od vanilije, kolač od jagoda i pudinga, kolač s jagodama i pudingom od vanilije,
Jela koja su danas popularna:
Juneći file na posteljici od pancete s bundevom i sirom
Votes: 59
Rating: 4.8
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Piletina s bademima i korijanderom na indijski način
Votes: 44
Rating: 4.8
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Mafaldine u umaku od gorgonzole i graška
Votes: 52
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Savijača s kruškama u crnom vinu
Votes: 48
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Terina od puretine, šunke i mortadele
Votes: 24
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
200 min
Almo Čatlak
Tartar od ribe s narančom i maslinama
Votes: 29
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Slani kolačići s maslinama i pancetom
Votes: 43
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Maslac od indijskih oraščića
Votes: 47
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
15 min
Fina Malinić
Tartufeta - feta sir sa začinima i tartufima
Votes: 47
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Svinjetina s tjesteninom u umaku od miješanog voća
Votes: 48
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Svinjetina s mladim bobom
Votes: 24
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Morski ražnjići s grila s rižom
Votes: 47
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)