Brzo povrće iz tave – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzo povrće iz tave. – patlidžan, tikvice, rajčica, češnjak, peperoncini, mažuran (svježeg), peršin (sjeckani), vrhnje za kuhanje, parmezan, krušne mrvice, limun, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Patlidžane operemo, ogulimo i narežemo na trakice. Stavimo ih u zdjelu s hladnom vodom, te sve zajedno pokapamo limunovim sokom, malo posolimo i ostavimo da odstoje 10-ak minuta kako bi pustili gorčinu. ; Za to vrijeme tikvice operemo i narežemo na trakice, a rajčicu operemo, očistimo od središnjeg dijela i narežemo na kockice. Zatim patlidžane ocijedimo i osušimo kuhinjskom krpom. ; U tavi ugrijemo 3-4 žlice maslinovog ulja, dodamo patlidžane i tikvice, protisnuti češnjak, mrvljeni peperoncino, te na srednje jakoj vatri pržimo uz povremeno okretanje dok povrće malo ne omekša. ; Potom u tavu dodamo listiće mažurana, sjeckani peršin, kockice rajčice, te začinimo solju i paprom. ; Zatim u sastojke umiješamo vrhnje za kuhanje, dodamo mješavinu naribanog parmezana i krušnih mrvica i pričekamo da se umak počne zgušnjavati. ; Gotovo jelo rasporedimo na tanjure i poslužimo.; – Ako još niste, vrijeme je da pod hitno uvedete više povrća na svoj jelovnik – proljeni će umor tako imati mnogo manje šanse da Vas svlada. Naš su prijedlog patlidžani, tikvice i paprika sa slatkim vrhnjem, pripremljeni u tavi.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Brzo povrće iz tave – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzo povrće iz tave. – patlidžani, tikvice, rajčica, češnjak, peperoncini, mažuran (svježeg), peršin (sjeckani), vrhnje za kuhanje, parmezan, krušne mrvice, limun, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Patlidžane operemo, ogulimo i narežemo na trakice. Stavimo ih u zdjelu s hladnom vodom, te sve zajedno pokapamo limunovim sokom, malo posolimo i ostavimo da odstoje 10-ak minuta kako bi pustili gorčinu. ; Za to vrijeme tikvice operemo i narežemo na trakice, a rajčicu operemo, očistimo od središnjeg dijela i narežemo na kockice. Zatim patlidžane ocijedimo i osušimo kuhinjskom krpom. ; U tavi ugrijemo 3-4 žlice maslinovog ulja, dodamo patlidžane i tikvice, protisnuti češnjak, mrvljeni peperoncino, te na srednje jakoj vatri pržimo uz povremeno okretanje dok povrće malo ne omekša. ; Potom u tavu dodamo listiće mažurana, sjeckani peršin, kockice rajčice, te začinimo solju i paprom. ; Zatim u sastojke umiješamo vrhnje za kuhanje, dodamo mješavinu naribanog parmezana i krušnih mrvica i pričekamo da se umak počne zgušnjavati. ; Gotovo jelo rasporedimo na tanjure i poslužimo.; -</div>
Brzo povrće iz tave
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzo povrće iz tave.
Ako još niste, vrijeme je da pod hitno uvedete više povrća na svoj jelovnik – proljeni će umor tako imati mnogo manje šanse da Vas svlada. Naš su prijedlog patlidžani, tikvice i paprika sa slatkim vrhnjem, pripremljeni u tavi.
Brzo povrće iz tave - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzo povrće iz tave. - patlidžani, tikvice, rajčica, češnjak, peperoncini, mažuran (svježeg), peršin (sjeckani), vrhnje za kuhanje, parmezan, krušne mrvice, limun, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Patlidžane operemo, ogulimo i narežemo na trakice. Stavimo ih u zdjelu s hladnom vodom, te sve zajedno pokapamo limunovim sokom, malo posolimo i ostavimo da odstoje 10-ak minuta kako bi pustili gorčinu. ; Za to vrijeme tikvice operemo i narežemo na trakice, a rajčicu operemo, očistimo od središnjeg dijela i narežemo na kockice. Zatim patlidžane ocijedimo i osušimo kuhinjskom krpom. ; U tavi ugrijemo 3-4 žlice maslinovog ulja, dodamo patlidžane i tikvice, protisnuti češnjak, mrvljeni peperoncino, te na srednje jakoj vatri pržimo uz povremeno okretanje dok povrće malo ne omekša. ; Potom u tavu dodamo listiće mažurana, sjeckani peršin, kockice rajčice, te začinimo solju i paprom. ; Zatim u sastojke umiješamo vrhnje za kuhanje, dodamo mješavinu naribanog parmezana i krušnih mrvica i pričekamo da se umak počne zgušnjavati. ; Gotovo jelo rasporedimo na tanjure i poslužimo.; -
Patlidžane operemo, ogulimo i narežemo na trakice. Stavimo ih u zdjelu s hladnom vodom, te sve zajedno pokapamo limunovim sokom, malo posolimo i ostavimo da odstoje 10-ak minuta kako bi pustili gorčinu.
Za to vrijeme tikvice operemo i narežemo na trakice, a rajčicu operemo, očistimo od središnjeg dijela i narežemo na kockice. Zatim patlidžane ocijedimo i osušimo kuhinjskom krpom.
U tavi ugrijemo 3-4 žlice maslinovog ulja, dodamo patlidžane i tikvice, protisnuti češnjak, mrvljeni peperoncino, te na srednje jakoj vatri pržimo uz povremeno okretanje dok povrće malo ne omekša.
Potom u tavu dodamo listiće mažurana, sjeckani peršin, kockice rajčice, te začinimo solju i paprom.
Zatim u sastojke umiješamo vrhnje za kuhanje, dodamo mješavinu naribanog parmezana i krušnih mrvica i pričekamo da se umak počne zgušnjavati.
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
povrće u tavi, carsko povrće, povrće na tavi, povrće sa vrhnjem za kuhanje, prilozi, carsko povrce sa vrhnjem za kuhanje, dinstano povrce kao prilog recept, carsko povrce recept, Smrznuto povrce sa vrhnjem, povrce u umaku,
Jela koja su danas popularna:
Savršeni cheesecake s limunom
1
2
3
4
5
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Fina Malinić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
1
2
3
4
5
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Juha od tjestenine, graha i slanutka
1
2
3
4
5
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
1
2
3
4
5
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
1
2
3
4
5
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
File bijele ribe na posteljici od povrća
1
2
3
4
5
Votes: 52
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
1
2
3
4
5
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Stifado - gulaš s junetinom i ljutikom na grčki način