Cannelloni sa špinatom i svježim kravljim sirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti cannellone sa špinatom i svježim kravljim sirom. – tjestenina (cannelloni), špinat (smrznutog), krušne mrvice, mlijeko, kravlji sir (svježeg), parmezan (naribanog), muškatni oraščić, češnjak, rajčica (sjeckana), majčina dušica (sušena), vrhnje za kuhanje, masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar ((svježe mljeveni)), U zdjelu sa sjeckanom rajčicom dodamo majčinu dušicu, protisnemo režanj češnjaka, ulijemo 50 ml maslinovog ulja, začinimo solju i paprom, promiješamo i umak stavimo na stranu. ; U posudu multipraktika (s nastavkom za tijesto), stavimo odmrznuti špinat, dodamo kravlji sir, protisnemo preostali češnjak, dodamo polovicu naribanog parmezana, krušne mrvice, muškatni oraščić, ulijemo mlijeko, posolimo i izradimo jednoličnu smjesu. Za to vrijeme nasjeckamo masline. ; Dobivenu smjesu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a umak od rajčice rasporedimo po dnu vatrostalne posude. ; Tjesteninu za cannellone nadjenemo smjesom iz vrećice i rasporedimo po umaku od rajčice u vatrostalnoj posudi. ; Zatim u zdjelicu stavimo preostali parmezan, dodamo sjeckane masline, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo cannellone. ; Potom sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 30-ak minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Cannelloni ovako, pa onako, cannelloni s ovim, pa s onim i sve ih volimo! Pokušajmo ih nadjenuti mješavinom špinata i kravljeg sira, udobno ih smjestiti na posteljicu od rajčice i staviti nakratko u pećnicu da im ne bude hladno.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Cannelloni sa špinatom i svježim kravljim sirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti cannellone sa špinatom i svježim kravljim sirom. – tjestenina (cannelloni), špinat (smrznutog), krušne mrvice, mlijeko, kravlji sir (svježeg), parmezan (naribanog), muškatni oraščić, češnjak, sjeckana rajčica, majčina dušica (sušena), vrhnje za kuhanje, masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), U zdjelu sa sjeckanom rajčicom dodamo majčinu dušicu, protisnemo režanj češnjaka, ulijemo 50 ml maslinovog ulja, začinimo solju i paprom, promiješamo i umak stavimo na stranu. ; U posudu multipraktika (s nastavkom za tijesto), stavimo odmrznuti špinat, dodamo kravlji sir, protisnemo preostali češnjak, dodamo polovicu naribanog parmezana, krušne mrvice, muškatni oraščić, ulijemo mlijeko, posolimo i izradimo jednoličnu smjesu. Za to vrijeme nasjeckamo masline. ; Dobivenu smjesu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a umak od rajčice rasporedimo po dnu vatrostalne posude. ; Tjesteninu za cannellone nadjenemo smjesom iz vrećice i rasporedimo po umaku od rajčice u vatrostalnoj posudi. ; Zatim u zdjelicu stavimo preostali parmezan, dodamo sjeckane masline, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo cannellone. ; Potom sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 30-ak minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Cannelloni sa špinatom i svježim kravljim sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti cannellone sa špinatom i svježim kravljim sirom.
Cannelloni ovako, pa onako, cannelloni s ovim, pa s onim i sve ih volimo! Pokušajmo ih nadjenuti mješavinom špinata i kravljeg sira, udobno ih smjestiti na posteljicu od rajčice i staviti nakratko u pećnicu da im ne bude hladno.
Cannelloni sa špinatom i svježim kravljim sirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti cannellone sa špinatom i svježim kravljim sirom. - tjestenina (cannelloni), špinat (smrznutog), krušne mrvice, mlijeko, kravlji sir (svježeg), parmezan (naribanog), muškatni oraščić, češnjak, sjeckana rajčica, majčina dušica (sušena), vrhnje za kuhanje, masline (otkoštenih), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), U zdjelu sa sjeckanom rajčicom dodamo majčinu dušicu, protisnemo režanj češnjaka, ulijemo 50 ml maslinovog ulja, začinimo solju i paprom, promiješamo i umak stavimo na stranu. ; U posudu multipraktika (s nastavkom za tijesto), stavimo odmrznuti špinat, dodamo kravlji sir, protisnemo preostali češnjak, dodamo polovicu naribanog parmezana, krušne mrvice, muškatni oraščić, ulijemo mlijeko, posolimo i izradimo jednoličnu smjesu. Za to vrijeme nasjeckamo masline. ; Dobivenu smjesu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a umak od rajčice rasporedimo po dnu vatrostalne posude. ; Tjesteninu za cannellone nadjenemo smjesom iz vrećice i rasporedimo po umaku od rajčice u vatrostalnoj posudi. ; Zatim u zdjelicu stavimo preostali parmezan, dodamo sjeckane masline, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo cannellone. ; Potom sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 30-ak minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
U zdjelu sa sjeckanom rajčicom dodamo majčinu dušicu, protisnemo režanj češnjaka, ulijemo 50 ml maslinovog ulja, začinimo solju i paprom, promiješamo i umak stavimo na stranu.
U posudu multipraktika (s nastavkom za tijesto), stavimo odmrznuti špinat, dodamo kravlji sir, protisnemo preostali češnjak, dodamo polovicu naribanog parmezana, krušne mrvice, muškatni oraščić, ulijemo mlijeko, posolimo i izradimo jednoličnu smjesu. Za to vrijeme nasjeckamo masline.
Dobivenu smjesu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a umak od rajčice rasporedimo po dnu vatrostalne posude.
Tjesteninu za cannellone nadjenemo smjesom iz vrećice i rasporedimo po umaku od rajčice u vatrostalnoj posudi.
Zatim u zdjelicu stavimo preostali parmezan, dodamo sjeckane masline, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo cannellone.
Potom sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 30-ak minuta.