Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem – Savršeno jednostavan kolač. – Biskvit: petit beurre keksi ((mljeveni)), maslac ((otopljeni)), Krema: želatina u prahu, voda, krem sir, šećer, jagode, borovnice, maline, slatko vrhnje, Biskvit: Izmiksajte petit beurre kekse s maslacem. Nastalu smjesu presipajte u kalup za tortu promjera 23 cm.; Krema: U malu tavu nalijte hladnu vodu i umiješajte želatinu u prahu te pustite da odstoji 1 minutu.; Smjesu zagrijte na laganoj vatri i miješajte dok se želatina sasvim ne otopi. Ostavite da se malo ohladi.; U blenderu grubo nasjeckajte jagode, borovnice i maline. Nemojte ih sasvim izblendati jer će biti previše tekući te se cheesecake neće stvrdnuti.; U velikoj zdjeli za miješanje mikserom na srednjoj brzini istucite krem sir dok ne postane pahuljast. ; Umiksajte šećer, a zatim i jagode, borovnice i maline. Dodajte želatinu i miješajte dok se dobro ne sjedini.; U odvojenoj zdjeli srednje veličine izmiksajte slatko vrhnje mikserom na srednjoj brzini samo dok se ne stvore kruti vrhovi. ; Nastali šlag dodajte u smjesu od bobica i temeljito izmiksajte. ; Kremu ravnomjerno rasporedite po biskvitu i stavite u hladnjak na barem 6 sati.; Uklonite obruč od kalupa, narežite i poslužite.; –