Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem

  • 25 min
  • 12 porcije
  • Srednje zahtjevno
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem
Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 2
You: 2
Rate this recipe!
Savršeno jednostavan kolač.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
    Biskvit
    1. Izmiksajte petit beurre kekse s maslacem. Nastalu smjesu presipajte u kalup za tortu promjera 23 cm.
    Krema
    1. U malu tavu nalijte hladnu vodu i umiješajte želatinu u prahu te pustite da odstoji 1 minutu.
    2. Smjesu zagrijte na laganoj vatri i miješajte dok se želatina sasvim ne otopi. Ostavite da se malo ohladi.
    3. U blenderu grubo nasjeckajte jagode, borovnice i maline. Nemojte ih sasvim izblendati jer će biti previše tekući te se cheesecake neće stvrdnuti.
    4. U velikoj zdjeli za miješanje mikserom na srednjoj brzini istucite krem ​​sir dok ne postane pahuljast.
    5. Umiksajte šećer, a zatim i jagode, borovnice i maline. Dodajte želatinu i miješajte dok se dobro ne sjedini.
    6. U odvojenoj zdjeli srednje veličine izmiksajte slatko vrhnje mikserom na srednjoj brzini samo dok se ne stvore kruti vrhovi.
    7. Nastali šlag dodajte u smjesu od bobica i temeljito izmiksajte.
    8. Kremu ravnomjerno rasporedite po biskvitu i stavite u hladnjak na barem 6 sati.
    9. Uklonite obruč od kalupa, narežite i poslužite.
    Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Votes: 1
    Rating: 2
    You: 2
    Rate this recipe!
    Facebooktwitterpinterestmail
    Za Print recepta klikni ikonu >>
    Vrijeme pripreme:25minuta

    Najnovije zanimljivosti: