Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem

  • 25 min
  • 12 porcije
  • Srednje zahtjevno
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem
Cheesecake bez pečenja sa šumskim voćem
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Savršeno jednostavan kolač.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
Biskvit
  1. Izmiksajte petit beurre kekse s maslacem. Nastalu smjesu presipajte u kalup za tortu promjera 23 cm.
Krema
  1. U malu tavu nalijte hladnu vodu i umiješajte želatinu u prahu te pustite da odstoji 1 minutu.
  2. Smjesu zagrijte na laganoj vatri i miješajte dok se želatina sasvim ne otopi. Ostavite da se malo ohladi.
  3. U blenderu grubo nasjeckajte jagode, borovnice i maline. Nemojte ih sasvim izblendati jer će biti previše tekući te se cheesecake neće stvrdnuti.
  4. U velikoj zdjeli za miješanje mikserom na srednjoj brzini istucite krem ​​sir dok ne postane pahuljast.
  5. Umiksajte šećer, a zatim i jagode, borovnice i maline. Dodajte želatinu i miješajte dok se dobro ne sjedini.
  6. U odvojenoj zdjeli srednje veličine izmiksajte slatko vrhnje mikserom na srednjoj brzini samo dok se ne stvore kruti vrhovi.
  7. Nastali šlag dodajte u smjesu od bobica i temeljito izmiksajte.
  8. Kremu ravnomjerno rasporedite po biskvitu i stavite u hladnjak na barem 6 sati.
  9. Uklonite obruč od kalupa, narežite i poslužite.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Facebooktwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: