- Francuski začin
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Ovo tradicionalno francusko jelo po mnogima je najbolji način za pripremu patke.
Confit od patke (Confit de canard)
U našem receptu saznajte kako pripremiti Confit od patke.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- pačji batak sa zabatkom, 4 komada
- češnjak, 4 režnja
- timijan
- guščja mast, 500 grama
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Pripremljene batke stavite u tavu i pecite do hrskavosti. Meso okrećite da ne zagori.
- Ogulite krumpir koji ste prethodno skuhali u kori te ga narežite na kolutiće.
- Krumpir posolite i malo prepecite na ostatku masti.
- Servirajte uz salatu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |