- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Dinja s pršutom i gorgonzolom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti dinju s pršutom i gorgonzolom. – dinja, sir gorgonzola, pršut, med, limun, balzamični ocat, majčina dušica, sol i papar, Dinju očistimo i narežemo na kriške, sok od limuna iscijedimo, pršut narežemo na krpice, a gorgonzolu na kockice. ; Na čačkalice nabodemo presavijene krpice pršuta, zatim kockice sira i na kraju ponovo pršut te ih složimo na tanjur s dinjama. ; Sve zajedno posipamo listićima majčine dušice, a u zdjelu ulijemo sok od limuna, balzamički ocat i med te pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Dobivenom mješavinom pokapamo kriške dinje, čačkalice s pršutom i sirom i poslužimo.
; – Odličan i ukusan obrok spremljen na brzinu! Štapići s gorgonzolom i pršutom, naslonjeni na kriške svježe dinje i pokapani s laganim dresingom, je stvarno dobra kombinacija.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Dinja s pršutom i gorgonzolom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti dinju s pršutom i gorgonzolom. – dinja, sir gorgonzola, pršut, med, limun, balzamički ocat, majčina dušica, sol i papar, Dinju očistimo i narežemo na kriške, sok od limuna iscijedimo, pršut narežemo na krpice, a gorgonzolu na kockice. ; Na čačkalice nabodemo presavijene krpice pršuta, zatim kockice sira i na kraju ponovo pršut te ih složimo na tanjur s dinjama. ; Sve zajedno posipamo listićima majčine dušice, a u zdjelu ulijemo sok od limuna, balzamički ocat i med te pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Dobivenom mješavinom pokapamo kriške dinje, čačkalice s pršutom i sirom i poslužimo.
; -</div>
Dinja s pršutom i gorgonzolom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti dinju s pršutom i gorgonzolom.
Odličan i ukusan obrok spremljen na brzinu! Štapići s gorgonzolom i pršutom, naslonjeni na kriške svježe dinje i pokapani s laganim dresingom, je stvarno dobra kombinacija.
Dinja s pršutom i gorgonzolom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti dinju s pršutom i gorgonzolom. - dinja, sir gorgonzola, pršut, med, limun, balzamički ocat, majčina dušica, sol i papar, Dinju očistimo i narežemo na kriške, sok od limuna iscijedimo, pršut narežemo na krpice, a gorgonzolu na kockice. ; Na čačkalice nabodemo presavijene krpice pršuta, zatim kockice sira i na kraju ponovo pršut te ih složimo na tanjur s dinjama. ; Sve zajedno posipamo listićima majčine dušice, a u zdjelu ulijemo sok od limuna, balzamički ocat i med te pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Dobivenom mješavinom pokapamo kriške dinje, čačkalice s pršutom i sirom i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Dinju očistimo i narežemo na kriške, sok od limuna iscijedimo, pršut narežemo na krpice, a gorgonzolu na kockice.
- Na čačkalice nabodemo presavijene krpice pršuta, zatim kockice sira i na kraju ponovo pršut te ih složimo na tanjur s dinjama.
- Sve zajedno posipamo listićima majčine dušice, a u zdjelu ulijemo sok od limuna, balzamički ocat i med te pjenjačom izmiješamo sastojke.
- Dobivenom mješavinom pokapamo kriške dinje, čačkalice s pršutom i sirom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 45
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|