- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži jaja i mlijeko
Fritata od povrća – Saznajte kako pripremiti fritatu od povrća u našem video receptu. – jaje, paprika, tikvice (mala), peršin (sjeckani), luk, češnjak, parmezan (ribanog), ulje (biljno), maslinovo ulje, sol i papar, Luk, češnjak i peršin sitno nasjeckamo. Ostalo povrće operemo, očistimo i narežemo na kockice. ; U visokoj posudi razmutimo jaja te im dodamo sve narezano i nasjeckano povrće. Dobivenu smjesu izlijemo u namašćenu posudu za pečenje. ; Debeli, ravni omlet „fritata“, djelomično pržimo do 15 minuta na slaboj vatri, a potom ga pustimo da se zapeče u pećnici ispod grila još 1-2 minute.; – Fritata od povrća je iznenađujuće osvježavajuće jelo. Okus jaja bačen je u drugi plan, jer ovim jelom vlada povrće. A osim tikvica i paprika, u njemu će se dobro snaći i šampinjoni, kukuruz, šparoge ili neko drugo slično povrće.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Fritata od povrća – Saznajte kako pripremiti fritatu od povrća u našem video receptu. – jaje, paprika, tikvice (mala), peršin (sjeckani), luk, češnjak, parmezan (ribanog), ulje (biljno), maslinovo ulje, sol i papar, Luk, češnjak i peršin sitno nasjeckamo. Ostalo povrće operemo, očistimo i narežemo na kockice. ; U visokoj posudi razmutimo jaja te im dodamo sve narezano i nasjeckano povrće. Dobivenu smjesu izlijemo u namašćenu posudu za pečenje. ; Debeli, ravni omlet „fritata“, djelomično pržimo do 15 minuta na slaboj vatri, a potom ga pustimo da se zapeče u pećnici ispod grila još 1-2 minute.; -</div>
Fritata od povrća
Saznajte kako pripremiti fritatu od povrća u našem video receptu.
Fritata od povrća je iznenađujuće osvježavajuće jelo. Okus jaja bačen je u drugi plan, jer ovim jelom vlada povrće. A osim tikvica i paprika, u njemu će se dobro snaći i šampinjoni, kukuruz, šparoge ili neko drugo slično povrće.
Fritata od povrća - Saznajte kako pripremiti fritatu od povrća u našem video receptu. - jaje, paprika, tikvice (mala), peršin (sjeckani), luk, češnjak, parmezan (ribanog), ulje (biljno), maslinovo ulje, sol i papar, Luk, češnjak i peršin sitno nasjeckamo. Ostalo povrće operemo, očistimo i narežemo na kockice. ; U visokoj posudi razmutimo jaja te im dodamo sve narezano i nasjeckano povrće. Dobivenu smjesu izlijemo u namašćenu posudu za pečenje. ; Debeli, ravni omlet „fritata“, djelomično pržimo do 15 minuta na slaboj vatri, a potom ga pustimo da se zapeče u pećnici ispod grila još 1-2 minute.; -
Upute po koracima:
- Luk, češnjak i peršin sitno nasjeckamo. Ostalo povrće operemo, očistimo i narežemo na kockice.
- U visokoj posudi razmutimo jaja te im dodamo sve narezano i nasjeckano povrće. Dobivenu smjesu izlijemo u namašćenu posudu za pečenje.
- Debeli, ravni omlet „fritata“, djelomično pržimo do 15 minuta na slaboj vatri, a potom ga pustimo da se zapeče u pećnici ispod grila još 1-2 minute.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 24
Rating: 4.58
You: 4
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
fritata, fritata recept,
Jela koja su danas popularna:
Piletina u umaku od rajčice s tjesteninom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Fina Malinić
Brudet od ugora na ribarski način
Votes: 28
Rating: 4.79
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Palenta s bijelim grahom i keljom
Votes: 47
Rating: 4.79
You: 5
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Zapečene punjene paprike s mljevenim mesom
Votes: 49
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Toplo hladna salata s tvrdo kuhanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Piletina u umaku od rajčica na mediteranski način
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
80 min
Almo Čatlak
Svinjski medaljoni s kremastim umakom s tartufima
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Janjetina na lešo s umakom od rajčice
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Morski pas u umaku od limuna
Votes: 24
Rating: 4.75
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)