Fritata sa špagetima i začinskim biljem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu sa špagetima i začinskim biljem. – špageti, sir ribanac (naribanog), jaje, vlasac (sjeckani), peršin (sjeckani), origano (sušeni), majčina dušica (sušena), mljevena crvena paprika, češnjak, maslac, sol, Češnjak očistimo i protisnemo ga, a jaja razbijemo u zdjelu. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zdjelu s jajima dodamo mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu, sjeckani peršin, origano, naribani sir ribanac i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u zasebnu zdjelu i pričekamo da se malo ohladi. ; Zatim tjesteninu premjestimo u zdjelu s mješavinom jaja, sira i začina i dobro promiješamo. ; U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo mješavinu tjestenine i jaja, promiješamo i poravnamo mješavinu, te ju pečemo na slaboj vatri. ; Nakon dvije minute pečenja mješavinu premjestimo na vatrostalan tanjur i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, tri minute.; Fritata je gotova, posipamo ju sjeckanim vlascem i poslužimo.
; – Zanimljiv spoj kuhanih špageta i aromatiziranih jaja, koji nam dolazi iz pećnice. Pogledajte pripremu i bacite se na posao!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Fritata sa špagetima i začinskim biljem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu sa špagetima i začinskim biljem. – špagete, sir ribanac (naribanog), jaje, vlasac (sjeckani), peršin (sjeckani), origano (sušeni), majčina dušica (sušena), mljevena crvena paprika, češnjak, maslac, sol, Češnjak očistimo i protisnemo ga, a jaja razbijemo u zdjelu. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zdjelu s jajima dodamo mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu, sjeckani peršin, origano, naribani sir ribanac i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u zasebnu zdjelu i pričekamo da se malo ohladi. ; Zatim tjesteninu premjestimo u zdjelu s mješavinom jaja, sira i začina i dobro promiješamo. ; U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo mješavinu tjestenine i jaja, promiješamo i poravnamo mješavinu, te ju pečemo na slaboj vatri. ; Nakon dvije minute pečenja mješavinu premjestimo na vatrostalan tanjur i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, tri minute.; Fritata je gotova, posipamo ju sjeckanim vlascem i poslužimo.
; -</div>
Fritata sa špagetima i začinskim biljem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu sa špagetima i začinskim biljem.
Zanimljiv spoj kuhanih špageta i aromatiziranih jaja, koji nam dolazi iz pećnice. Pogledajte pripremu i bacite se na posao!
Fritata sa špagetima i začinskim biljem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu sa špagetima i začinskim biljem. - špagete, sir ribanac (naribanog), jaje, vlasac (sjeckani), peršin (sjeckani), origano (sušeni), majčina dušica (sušena), mljevena crvena paprika, češnjak, maslac, sol, Češnjak očistimo i protisnemo ga, a jaja razbijemo u zdjelu. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zdjelu s jajima dodamo mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu, sjeckani peršin, origano, naribani sir ribanac i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u zasebnu zdjelu i pričekamo da se malo ohladi. ; Zatim tjesteninu premjestimo u zdjelu s mješavinom jaja, sira i začina i dobro promiješamo. ; U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo mješavinu tjestenine i jaja, promiješamo i poravnamo mješavinu, te ju pečemo na slaboj vatri. ; Nakon dvije minute pečenja mješavinu premjestimo na vatrostalan tanjur i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, tri minute.; Fritata je gotova, posipamo ju sjeckanim vlascem i poslužimo.
; -
Češnjak očistimo i protisnemo ga, a jaja razbijemo u zdjelu.
U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Za to vrijeme u zdjelu s jajima dodamo mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu, sjeckani peršin, origano, naribani sir ribanac i pjenjačom izmiješamo sastojke.
Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u zasebnu zdjelu i pričekamo da se malo ohladi.
Zatim tjesteninu premjestimo u zdjelu s mješavinom jaja, sira i začina i dobro promiješamo.
U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo mješavinu tjestenine i jaja, promiješamo i poravnamo mješavinu, te ju pečemo na slaboj vatri.
Nakon dvije minute pečenja mješavinu premjestimo na vatrostalan tanjur i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, tri minute.
Fritata je gotova, posipamo ju sjeckanim vlascem i poslužimo.