Fusilli s dimljenim lososom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Fusilli s dimljenim lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s dimljenim lososom.

Tjestenina? Uvijek izbor za pet ako nas pitate. A još kad joj se doda dimljeni losos s vrhnjem za kuhanje teško je da Vam se neće svidjeti. Blaga aroma dimljenog lososa stopit će se s lososovom ikrom, a vrhnje će svemu dati potrebni kremast okus...

Fusilli s dimljenim lososom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s dimljenim lososom. - tjestenina (fusilli), dimljeni losos, vrhnje za kuhanje, kavijar (od lososa), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((bijeli)), Prije svega u lonac s dosta vrele posoljene vode stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. ; U zagrijanu tavu na dvije žlice maslinovog ulja, dodamo dimljeni losos narezan na komadiće i pržimo po prilici jednu minutu uz okretanje. ; Zatim ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, a kada zavri sve zajedno kuhamo 5 minuta na laganoj vatri. ; Potom u tavu dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i dobro izmiješamo. ; Fusille s dimljenim lososom stavimo u tanjure, po vrhu svake porcije stavimo po jednu punu žličicu kavijara od lososa i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega u lonac s dosta vrele posoljene vode stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. U zagrijanu tavu na dvije žlice maslinovog ulja, dodamo dimljeni losos narezan na komadiće i pržimo po prilici jednu minutu uz okretanje.
  3. Zatim ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, a kada zavri sve zajedno kuhamo 5 minuta na laganoj vatri.
  4. Potom u tavu dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i dobro izmiješamo.
  5. Fusille s dimljenim lososom stavimo u tanjure, po vrhu svake porcije stavimo po jednu punu žličicu kavijara od lososa i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 27
Rating: 4.52
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: