- Almo Čatlak
- 5 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Grand Champagne Cocktail – U našem video receptu saznajte kako pripremiti Grand Champagne Cocktail. – pjenušac, jagoda (smrznutih), liker od naranče, med (od bagrema), U sjekač multipraktika stavimo jagode, ulijemo liker od naranče, dodamo med i izradimo sastojke. ; Dobivenu smjesu ulijemo u rashlađene čaše za pjenušac do polovice, preko smjese ulijemo hladan pjenušac i nazdravimo.; – Super prijedlog za novogodišnju noć ili jutro, a dodatak jagoda nevjerojatno poboljšava okus ovom piću.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Grand Champagne Cocktail – U našem video receptu saznajte kako pripremiti Grand Champagne Cocktail. – pjenušac, jagode (smrznutih), liker od naranče, med (od bagrema), U sjekač multipraktika stavimo jagode, ulijemo liker od naranče, dodamo med i izradimo sastojke. ; Dobivenu smjesu ulijemo u rashlađene čaše za pjenušac do polovice, preko smjese ulijemo hladan pjenušac i nazdravimo.; -</div>
Grand Champagne Cocktail
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Grand Champagne Cocktail.
Super prijedlog za novogodišnju noć ili jutro, a dodatak jagoda nevjerojatno poboljšava okus ovom piću.
Grand Champagne Cocktail - U našem video receptu saznajte kako pripremiti Grand Champagne Cocktail. - pjenušac, jagode (smrznutih), liker od naranče, med (od bagrema), U sjekač multipraktika stavimo jagode, ulijemo liker od naranče, dodamo med i izradimo sastojke. ; Dobivenu smjesu ulijemo u rashlađene čaše za pjenušac do polovice, preko smjese ulijemo hladan pjenušac i nazdravimo.; -
Upute po koracima:
- U sjekač multipraktika stavimo jagode, ulijemo liker od naranče, dodamo med i izradimo sastojke.
- Dobivenu smjesu ulijemo u rashlađene čaše za pjenušac do polovice, preko smjese ulijemo hladan pjenušac i nazdravimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 49
Rating: 4.73
You: 3
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|