Hladetina od povrća s kuhanim jajetom

  • 300 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa
Hladetina od povrća s kuhanim jajetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti hladetinu od povrća s kuhanim jajetom.

Ova iznimno lagana hladetina slasna je poput nekog povrtnog pudinga. Jaja joj upotpunjavaju okus i daju joj atraktivni izgled. Kad slažete sastojke u zdjelicu nemojte ih samo nabacati, poigrajte se i stvorite nešto lijepo.

Hladetina od povrća s kuhanim jajetom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti hladetinu od povrća s kuhanim jajetom. - jaje (tvrdo kuhana), brokula, cvjetača, rajčica, kukuruz (iz staklenke), povrtna juha iz kocke, želatina, peršin (list), Od povrtne kocke i litre vode napravimo temeljac od povrća i dodamo mu listiće želatine koje smo prethodno namočili u hladnoj vodi. ; U ohlađene posude za hladetinu nalijemo 1/2 cm temeljca sa želatinom i pustimo da se stegne. ; Na stegnuti temeljac slažemo plošku rajčice, kukuruz, kuhanu brokulu, kuhano jaje rezano na četvrtine, kuhanu cvjetaču i preostali kukuruz, te sve zalijemo preostalim napola ohlađenim temeljcem sa želatinom. ; Stavimo u hladnjak da se stegne do kraja.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Od povrtne kocke i litre vode napravimo temeljac od povrća i dodamo mu listiće želatine koje smo prethodno namočili u hladnoj vodi.
  2. U ohlađene posude za hladetinu nalijemo 1/2 cm temeljca sa želatinom i pustimo da se stegne.
  3. Na stegnuti temeljac slažemo plošku rajčice, kukuruz, kuhanu brokulu, kuhano jaje rezano na četvrtine, kuhanu cvjetaču i preostali kukuruz, te sve zalijemo preostalim napola ohlađenim temeljcem sa želatinom.
  4. Stavimo u hladnjak da se stegne do kraja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:300minuta

Najnovije zanimljivosti: