- Miro Biondić
- 15 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Hladna salata od graha i junetine
Saznajte kako pripremiti hladnu salatu od graha i junetine u našem video receptu.
Jednostavno i fino jelo, ljutkasta okusa s balansiranim odnosom ugljikohidrata i bjelančevina. Ako vam je ostalo mesa od jučerašnjeg ručka, slobodno ga upotrijebite umjesto kuhane junetine. Nemojte staviti previše ljutog umaka da ne bi "progutao" sve ostale okuse.
Hladna salata od graha i junetine - Saznajte kako pripremiti hladnu salatu od graha i junetine u našem video receptu. - grah (suhog), junetina, krastavac, luk, peršin (kosani), tabasco (par kapi), ocat, maslinovo ulje, sol i papar, Kuhanu junetinu i kisele krastavce narežemo na kockice, dodamo luk sjeckan na listiće i kuhani grah (prokuhan u slanoj vodi sa lovorovim listom). ; Sve zajedno začinimo sa svježe sjeckanim peršinom, soli, paprom, vinskim octom, uljem i ljutim umakom (npr. tabasco) po želji.; -
Upute po koracima:
- Kuhanu junetinu i kisele krastavce narežemo na kockice, dodamo luk sjeckan na listiće i kuhani grah (prokuhan u slanoj vodi sa lovorovim listom).
- Sve zajedno začinimo sa svježe sjeckanim peršinom, soli, paprom, vinskim octom, uljem i ljutim umakom (npr. tabasco) po želji.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:15minuta |