- Tomislav Špiček
 - 15 min
 - 6 porcije
 - Niskokalorično
 - Vrlo jednostavna priprema
 - Ima jaja, nema mesa
 
        Jaja u marinadi    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti jaja u marinadi.    
        Kako od običnih tvrdo kuhanih jaja napraviti aromatično jelo, a uz to i spasiti jaja koja su ostala kao višak? Uz samo malo truda, jaja će zamirisati po klinčićima, cimetu i lovoru, a dugo će izdržati u hladnjaku. Odlično jelo za one koji su na dijeti.
Jaja u marinadi - U našem video receptu saznajte kako pripremiti jaja u marinadi. - jaje, ocat, sol, šećer, papar (u zrnu), klinčić, cimet, lovorov list, Ocat razblažimo s pola litre vode, dodamo sol, papar u zrnu, klinčiće, koricu cimeta, lovorov list i pristavimo na vatru. ; Kada tekućina provre, kuhamo je još 10 minuta na umjerenoj temperaturi. ; Tvrdo kuhana jaja poslažemo u prikladnu staklenku. ; Vruću marinadu prelijemo na jaja i ostavimo da se hladi. ; Nakon što se do kraja ohladi, staklenku hermetički zatvorimo i stavimo da stoji u hladnjaku 2-3 dana kako bi jaja upila začine.; -
        Upute po koracima:    
                - Ocat razblažimo s pola litre vode, dodamo sol, papar u zrnu, klinčiće, koricu cimeta, lovorov list i pristavimo na vatru.
 - Kada tekućina provre, kuhamo je još 10 minuta na umjerenoj temperaturi.
 - Tvrdo kuhana jaja poslažemo u prikladnu staklenku.
 - Vruću marinadu prelijemo na jaja i ostavimo da se hladi.
 - Nakon što se do kraja ohladi, staklenku hermetički zatvorimo i stavimo da stoji u hladnjaku 2-3 dana kako bi jaja upila začine.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:15minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





