Janjeći kotleti s pireom od batata i shitake gljivama

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Srednje zahtjevno
  • Jelo sadrži meso

Mekano janjeće meso, slatki pire od batata i shitake gljive garantiraju odličan ručak i zadovoljne ukućane!

Janjeći kotleti s pireom od batata i shitake gljivama
U našem receptu saznajte kako pripremiti janjeće kotlete s pireom od batata i shitake gljivama
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Batat i krumpir ogulite i skuhajte.
  2. Shitake operite, osušite i narežite na trakice. Pirjajte ih na žlici maslaca, a kad uvenu dodajte žlicu meda.
  3. Posolite i popaprite (po želji dodajte vrhnje).
  4. Batat i krumpir ocijedite, dodajte im žlicu maslaca, mlijeko i sol, a zatim napravite pire.
  5. Kotlete nauljite kokosovim uljem i posolite.
  6. Ugrijte tavu za pečenje i dodajte ostatak kokosovog ulja. Stavite kotlete u tavu i pecite kratko s jedne i druge strane pazeći da se ne prepeku. Zatim stavite grančice ružmarina.
  7. Na tanjur stavite pire, malo shitaka u umaku i kotlete.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 51
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: