Juha od celera, krumpira i graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od celera, krumpira i graška. – celerova stabljika, krumpir, grašak (iz konzerve), luk, češnjak, korijen celera, kurkuma, povrtni temeljac, majčina dušica (sušena), origano (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Očišćeni korijen celera i stabljiku celera narežemo na kockice, luk nasjeckamo, češnjak protisnemo, a krumpir ogulimo i narežemo na kockice. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, narezan korijen i stabljiku celera, začinimo majčinom dušicom, origanom i solju, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
; Nakon 10 minuta pirjanja dodamo kockice krumpira, posipamo kurkumom, ulijemo juhu, promiješamo, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 20-ak minuta kuhanja sastojke izradimo štapnim mikserom, dodamo grašak, promiješamo i ostavimo da zavri. ; Gotovu juhu rasporedimo u tanjure, začinimo svježe mljevenim paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja i poslužimo.; – Svi koji vole pojesti nešto zdravo i fino ali se žele osjećati i sito, moraju pogledati ovaj recept, požuriti u trgovinu i brzo za štednjak!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Juha od celera, krumpira i graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od celera, krumpira i graška. – celerova stabljika, krumpir, grašak (iz konzerve), luk, češnjak, korijen celera, kurkuma, povrtni temeljac, majčina dušica (sušena), origano (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Očišćeni korijen celera i stabljiku celera narežemo na kockice, luk nasjeckamo, češnjak protisnemo, a krumpir ogulimo i narežemo na kockice. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, narezan korijen i stabljiku celera, začinimo majčinom dušicom, origanom i solju, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
; Nakon 10 minuta pirjanja dodamo kockice krumpira, posipamo kurkumom, ulijemo juhu, promiješamo, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 20-ak minuta kuhanja sastojke izradimo štapnim mikserom, dodamo grašak, promiješamo i ostavimo da zavri. ; Gotovu juhu rasporedimo u tanjure, začinimo svježe mljevenim paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja i poslužimo.; -</div>
Juha od celera, krumpira i graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od celera, krumpira i graška.
Svi koji vole pojesti nešto zdravo i fino ali se žele osjećati i sito, moraju pogledati ovaj recept, požuriti u trgovinu i brzo za štednjak!
Juha od celera, krumpira i graška - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od celera, krumpira i graška. - celerova stabljika, krumpir, grašak (iz konzerve), luk, češnjak, korijen celera, kurkuma, povrtni temeljac, majčina dušica (sušena), origano (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Očišćeni korijen celera i stabljiku celera narežemo na kockice, luk nasjeckamo, češnjak protisnemo, a krumpir ogulimo i narežemo na kockice. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, narezan korijen i stabljiku celera, začinimo majčinom dušicom, origanom i solju, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
; Nakon 10 minuta pirjanja dodamo kockice krumpira, posipamo kurkumom, ulijemo juhu, promiješamo, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 20-ak minuta kuhanja sastojke izradimo štapnim mikserom, dodamo grašak, promiješamo i ostavimo da zavri. ; Gotovu juhu rasporedimo u tanjure, začinimo svježe mljevenim paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja i poslužimo.; -
Očišćeni korijen celera i stabljiku celera narežemo na kockice, luk nasjeckamo, češnjak protisnemo, a krumpir ogulimo i narežemo na kockice.
U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, narezan korijen i stabljiku celera, začinimo majčinom dušicom, origanom i solju, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
Nakon 10 minuta pirjanja dodamo kockice krumpira, posipamo kurkumom, ulijemo juhu, promiješamo, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri.
Nakon 20-ak minuta kuhanja sastojke izradimo štapnim mikserom, dodamo grašak, promiješamo i ostavimo da zavri.
Gotovu juhu rasporedimo u tanjure, začinimo svježe mljevenim paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja i poslužimo.