- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Juha od graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od graška. – grašak (iz konzerve), maslac, luk, češnjak, curry (praha), povrtna juha iz kocke, mileram, sol, bijeli papar, U loncu rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo i pirjamo na laganoj vatri dok luk ne omekša. ; Zatim dodamo curry prah, prstohvat bijelog papra, grašak, ulijemo povrtni temeljac i kada zavrije kuhamo na laganoj vatri pet minuta, te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom (po potrebi procijedimo). ; Pred kraj umiješamo mileram, ostavimo da još jednom zavrije i ugasimo vatru. ; Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i ukrasimo žlicom tučenog vrhnja.; – Glasnici proljeća u prirodi su visibabe i jaglaci, a u kuhinji je naša juha od graška. Pogledajte pripremu jednostavne i ukusne proljetne juhe.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Juha od graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od graška. – grašak (iz konzerve), maslac, luk, češnjak, curry (praha), povrtna juha iz kocke, mileram, sol, bijeli papar, U loncu rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo i pirjamo na laganoj vatri dok luk ne omekša. ; Zatim dodamo curry prah, prstohvat bijelog papra, grašak, ulijemo povrtni temeljac i kada zavrije kuhamo na laganoj vatri pet minuta, te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom (po potrebi procijedimo). ; Pred kraj umiješamo mileram, ostavimo da još jednom zavrije i ugasimo vatru. ; Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i ukrasimo žlicom tučenog vrhnja.; -</div>
Juha od graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od graška.
Glasnici proljeća u prirodi su visibabe i jaglaci, a u kuhinji je naša juha od graška. Pogledajte pripremu jednostavne i ukusne proljetne juhe.
Juha od graška - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od graška. - grašak (iz konzerve), maslac, luk, češnjak, curry (praha), povrtna juha iz kocke, mileram, sol, bijeli papar, U loncu rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo i pirjamo na laganoj vatri dok luk ne omekša. ; Zatim dodamo curry prah, prstohvat bijelog papra, grašak, ulijemo povrtni temeljac i kada zavrije kuhamo na laganoj vatri pet minuta, te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom (po potrebi procijedimo). ; Pred kraj umiješamo mileram, ostavimo da još jednom zavrije i ugasimo vatru. ; Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i ukrasimo žlicom tučenog vrhnja.; -
Upute po koracima:
- U loncu rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo i pirjamo na laganoj vatri dok luk ne omekša.
- Zatim dodamo curry prah, prstohvat bijelog papra, grašak, ulijemo povrtni temeljac i kada zavrije kuhamo na laganoj vatri pet minuta, te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom (po potrebi procijedimo).
- Pred kraj umiješamo mileram, ostavimo da još jednom zavrije i ugasimo vatru.
- Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i ukrasimo žlicom tučenog vrhnja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 25
Rating: 4.72
You: 4
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
juha od graska,
Jela koja su danas popularna:
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Palenta s bijelim grahom i keljom
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Naravni odrezak iz pećnice
Votes: 26
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Jastučići od mortadelle na salati od matovilca
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.75
You: 2
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Poulet Chasseur - piletina na lovački način
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Juha s crnim vinom
Votes: 46
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Prepečenac s pršutom, breskvama i mozzarellom
Votes: 47
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Svinjska rebrica s krumpirom na mediteranski način
Votes: 54
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)