- Almo Čatlak
- 50 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od krumpira s rukolom i hrenovkama. – krumpir, češnjak, rukola, povrtni temeljac, hrenovka, parmezan (naribanog), Krumpir ogulimo i narežemo ga na kockice, hrenovke na kolutiće, rukolu grubo narežemo, a češnjak nasjeckamo. ; U lonac s juhom dodamo kockice krumpira i sjeckani češnjak, a kad juha zavri, kuhamo ju na laganoj vatri. ; Nakon 30 minuta dodamo rukolu, smanjimo vatru i štapnim mikserom izradimo sastojke. ; Kada smo dobili gustu i kremastu juhu umiješamo naribani parmezan, pazeći da ne ostanu grudice, dodamo kolutiće hrenovaka, promiješamo i ostavimo da se odmori 2-3 minute. ; Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
;  – Hrenovke su obarene kobasice napravljene od usitnjenog svinjskog mesa i odličan su dodatak ovoj finoj, ukusnoj i zdravoj gustoj juhi. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od krumpira s rukolom i hrenovkama. – krumpir, češnjak, rukola, povrtni temeljac, hrenovke, parmezan (naribanog), Krumpir ogulimo i narežemo ga na kockice, hrenovke na kolutiće, rukolu grubo narežemo, a češnjak nasjeckamo. ; U lonac s juhom dodamo kockice krumpira i sjeckani češnjak, a kad juha zavri, kuhamo ju na laganoj vatri. ; Nakon 30 minuta dodamo rukolu, smanjimo vatru i štapnim mikserom izradimo sastojke. ; Kada smo dobili gustu i kremastu juhu umiješamo naribani parmezan, pazeći da ne ostanu grudice, dodamo kolutiće hrenovaka, promiješamo i ostavimo da se odmori 2-3 minute. ; Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
; -</div>
    
    
    
    
    
        
        
        
    
    
    
    
            
        
            
        Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od krumpira s rukolom i hrenovkama.    
         
     
                
        
            
        Hrenovke su obarene kobasice napravljene od usitnjenog svinjskog mesa i odličan su dodatak ovoj finoj, ukusnoj i zdravoj gustoj juhi. U slast!
Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od krumpira s rukolom i hrenovkama. - krumpir, češnjak, rukola, povrtni temeljac, hrenovke, parmezan (naribanog), Krumpir ogulimo i narežemo ga na kockice, hrenovke na kolutiće, rukolu grubo narežemo, a češnjak nasjeckamo. ; U lonac s juhom dodamo kockice krumpira i sjeckani češnjak, a kad juha zavri, kuhamo ju na laganoj vatri. ; Nakon 30 minuta dodamo rukolu, smanjimo vatru i štapnim mikserom izradimo sastojke. ; Kada smo dobili gustu i kremastu juhu umiješamo naribani parmezan, pazeći da ne ostanu grudice, dodamo kolutiće hrenovaka, promiješamo i ostavimo da se odmori 2-3 minute. ; Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
; -
 
         
     
                
                
        
            
                
        Upute po koracima:    
                
        
    - Krumpir ogulimo i narežemo ga na kockice, hrenovke na kolutiće, rukolu grubo narežemo, a češnjak nasjeckamo. 
- U lonac s juhom dodamo kockice krumpira i sjeckani češnjak, a kad juha zavri, kuhamo ju na laganoj vatri. 
- Nakon 30 minuta dodamo rukolu, smanjimo vatru i štapnim mikserom izradimo sastojke. 
- Kada smo dobili gustu i kremastu juhu umiješamo naribani parmezan, pazeći da ne ostanu grudice, dodamo kolutiće hrenovaka, promiješamo i ostavimo da se odmori 2-3 minute. 
- Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
 
         
     
                
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
     
                
            
                
            
         
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    
    
                        | 
    
        Votes: 47Rating: 4.66
 You:
 
        Rate this recipe!     |  | 
    
            
            
                
            
                
            
                
        
    
    
                        | Za Print recepta klikni ikonu >> |  | 
    
     
         
    
    
                        | Vrijeme pripreme:50minuta |  |