- Slavko Večerić
- 90 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Junetina na lešo – Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu. – junetina, korijen celera, korijen peršina, kelj, tikvice, mahune (zelenih), mrkva, maslinovo ulje, peršin (sjeckani), sol i papar, Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu. ; Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške. ; Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj. ; Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće. ; Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom. ; – Ovo divno jelo sigurno prija na kraju vrućeg dana, na nekoj mediteranskoj verandi koja gleda na more i zalazak sunca. Idealno je za još uvijek zdrave stogodišnjake i sve one koji to jednog dana žele biti.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Junetina na lešo – Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu. – junetina, korijen celera, korijen peršina, kelj, tikvice, mahune (zelenih), mrkva, maslinovo ulje, peršin (sjeckani), sol i papar, Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu. ; Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške. ; Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj. ; Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće. ; Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom. ; -</div>
Junetina na lešo
Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu.
Ovo divno jelo sigurno prija na kraju vrućeg dana, na nekoj mediteranskoj verandi koja gleda na more i zalazak sunca. Idealno je za još uvijek zdrave stogodišnjake i sve one koji to jednog dana žele biti.
Junetina na lešo - Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu. - junetina, korijen celera, korijen peršina, kelj, tikvice, mahune (zelenih), mrkva, maslinovo ulje, peršin (sjeckani), sol i papar, Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu. ; Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške. ; Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj. ; Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće. ; Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom. ; -
Upute po koracima:
- Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu.
- Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške.
- Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj.
- Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće.
- Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 42
Rating: 4.24
You: 5
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:90minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
leso meso, leso junetina, junetina lešo, junetina na leso, leso meso sa krompirom, koliko dugo treba kuhati junetinu, juha lešo meso, koliko kuhati junetinu, kako pripremiti leso junetinu, Kako juneci but da omeksa,
Jela koja su danas popularna:
Savršeni cheesecake s limunom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Fina Malinić
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Juha od tjestenine, graha i slanutka
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
File bijele ribe na posteljici od povrća
Votes: 52
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Maslac od indijskih oraščića
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
15 min
Fina Malinić
Domaće energetske pločice
Votes: 56
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Fina Malinić
Steak na način "teriyaki"
Votes: 23
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Rajčice punjene tunom, maslinama i kaparima
Votes: 47
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)