Junetina s graškom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Junetina s graškom
Saznajte kako pripremiti junetinu s graškom u našem video receptu.

Ako upitate bilo koju baku, sigurno će vam reći nešto u stilu: uz meso se mora jesti povrće! Stoga je najbolje pripremiti ovakvo jelo, u kojem su povrće i meso skladno pomiješani, te ne morate pretjerano razmišljati o salati, zelenju, vitaminima i drugim problemima. Jednostavno uživajte u predivnom mekanom mesu i slatkastom grašku, a i malo pire krumpira nije na odmet!

Junetina s graškom - Saznajte kako pripremiti junetinu s graškom u našem video receptu. - junetina, luk, korijen celera, mrkva, koncentrat rajčice, grašak, peršin (sjeckanog), maslinovo ulje, sol i papar, Na maslinovom ulju pirjamo naribani luk, mrkvu i celer. ; Junetinu narežemo na manje komadiće i na vrućem ulju popržimo sa svih strana. ; Zatim mesu dodamo pirjano povrće i konzerviranu rajčicu razrijeđenu s malo vode. ; Sve zajedno ostavimo da se kratko pirja, začinimo solju i paprom i dodamo grašak. Zajedno kuhamo na laganoj vatri po potrebi podlijevajući vodom, sve dok meso ne omekša. ; Pred kraj kuhanja umiješamo svježe sjeckani peršin.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na maslinovom ulju pirjamo naribani luk, mrkvu i celer.
  2. Junetinu narežemo na manje komadiće i na vrućem ulju popržimo sa svih strana.
  3. Zatim mesu dodamo pirjano povrće i konzerviranu rajčicu razrijeđenu s malo vode.
  4. Sve zajedno ostavimo da se kratko pirja, začinimo solju i paprom i dodamo grašak. Zajedno kuhamo na laganoj vatri po potrebi podlijevajući vodom, sve dok meso ne omekša.
  5. Pred kraj kuhanja umiješamo svježe sjeckani peršin.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 50
Rating: 4.26
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: