Junetina sa shiitake gljivama na tajlandski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu sa shiitake gljivama na tajlandski način. – juneći odrezak, shiitake gljive, goveđi temeljac, tjestenina ((svježi rezanci od jaja)), umak od graha (crnog), povrtni mix ((iz konzerve)), luk, celerova stabljika, curry pasta, sezamovo ulje, češnjak, ljuta papričica (crvene), ulje, sol, Shiitake gljivama odstranimo peteljke i prepolovimo ih, meso narežemo na prutiće, celerovu stabljiku na kolutiće, češnjak na listiće, ljute papričice na kose kolutiće, a luk na komadiće. ; U tavu, na dvije žlice ugrijanog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri, dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, kolutiće celerove stabljike, narezane ljute papričice, promiješamo i pržimo dalje. ; Nakon jedne minute dodamo prepolovljene gljive, promiješamo i pržimo još jednu minutu. ; Pržene sastojke izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo narezano meso, pojačamo vatru, ulijemo sezamovo ulje, promiješamo i meso pržimo sa svih strana. ; Nakon 4-5 minuta ulijemo umak od crnog graha, dodamo curry pastu i dobro promiješamo. Potom ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kuhamo dalje. ; Nakon 5-6 minuta, kad se umak počeo zgušnjavati, dodamo povrtni mix, a u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s mesom i umakom, vratimo prženo povrće i gljive, dobro izmiješamo i jelo možemo poslužiti.
; – Ovaj video smo otišli snimati na orginalne lokacije na Tajland, i to samo kako bi vam vjerno dočarali istočnjačke tehnike pripreme ovog specijaliteta! Šalimo se, nismo otišli dalje no inače, ali jelo je sjajno i morate ga kušati. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Junetina sa shiitake gljivama na tajlandski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu sa shiitake gljivama na tajlandski način. – juneći odrezak, shitake gljive, goveđi temeljac, tjestenina ((svježi rezanci od jaja)), umak od graha (crnog), povrtni mix iz konzerve, luk, celerova stabljika, curry pasta, sezamovo ulje, češnjak, ljuta papričica (crvene), ulje, sol, Shiitake gljivama odstranimo peteljke i prepolovimo ih, meso narežemo na prutiće, celerovu stabljiku na kolutiće, češnjak na listiće, ljute papričice na kose kolutiće, a luk na komadiće. ; U tavu, na dvije žlice ugrijanog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri, dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, kolutiće celerove stabljike, narezane ljute papričice, promiješamo i pržimo dalje. ; Nakon jedne minute dodamo prepolovljene gljive, promiješamo i pržimo još jednu minutu. ; Pržene sastojke izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo narezano meso, pojačamo vatru, ulijemo sezamovo ulje, promiješamo i meso pržimo sa svih strana. ; Nakon 4-5 minuta ulijemo umak od crnog graha, dodamo curry pastu i dobro promiješamo. Potom ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kuhamo dalje. ; Nakon 5-6 minuta, kad se umak počeo zgušnjavati, dodamo povrtni mix, a u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s mesom i umakom, vratimo prženo povrće i gljive, dobro izmiješamo i jelo možemo poslužiti.
; -</div>
Junetina sa shiitake gljivama na tajlandski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu sa shiitake gljivama na tajlandski način.
Ovaj video smo otišli snimati na orginalne lokacije na Tajland, i to samo kako bi vam vjerno dočarali istočnjačke tehnike pripreme ovog specijaliteta! Šalimo se, nismo otišli dalje no inače, ali jelo je sjajno i morate ga kušati. U slast!
Junetina sa shiitake gljivama na tajlandski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu sa shiitake gljivama na tajlandski način. - juneći odrezak, shitake gljive, goveđi temeljac, tjestenina ((svježi rezanci od jaja)), umak od graha (crnog), povrtni mix iz konzerve, luk, celerova stabljika, curry pasta, sezamovo ulje, češnjak, ljuta papričica (crvene), ulje, sol, Shiitake gljivama odstranimo peteljke i prepolovimo ih, meso narežemo na prutiće, celerovu stabljiku na kolutiće, češnjak na listiće, ljute papričice na kose kolutiće, a luk na komadiće. ; U tavu, na dvije žlice ugrijanog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri, dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, kolutiće celerove stabljike, narezane ljute papričice, promiješamo i pržimo dalje. ; Nakon jedne minute dodamo prepolovljene gljive, promiješamo i pržimo još jednu minutu. ; Pržene sastojke izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo narezano meso, pojačamo vatru, ulijemo sezamovo ulje, promiješamo i meso pržimo sa svih strana. ; Nakon 4-5 minuta ulijemo umak od crnog graha, dodamo curry pastu i dobro promiješamo. Potom ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kuhamo dalje. ; Nakon 5-6 minuta, kad se umak počeo zgušnjavati, dodamo povrtni mix, a u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s mesom i umakom, vratimo prženo povrće i gljive, dobro izmiješamo i jelo možemo poslužiti.
; -
Shiitake gljivama odstranimo peteljke i prepolovimo ih, meso narežemo na prutiće, celerovu stabljiku na kolutiće, češnjak na listiće, ljute papričice na kose kolutiće, a luk na komadiće.
U tavu, na dvije žlice ugrijanog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri, dok malo ne omekša.
Zatim dodamo listiće češnjaka, kolutiće celerove stabljike, narezane ljute papričice, promiješamo i pržimo dalje.
Nakon jedne minute dodamo prepolovljene gljive, promiješamo i pržimo još jednu minutu.
Pržene sastojke izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo narezano meso, pojačamo vatru, ulijemo sezamovo ulje, promiješamo i meso pržimo sa svih strana.
Nakon 4-5 minuta ulijemo umak od crnog graha, dodamo curry pastu i dobro promiješamo. Potom ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kuhamo dalje.
Nakon 5-6 minuta, kad se umak počeo zgušnjavati, dodamo povrtni mix, a u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s mesom i umakom, vratimo prženo povrće i gljive, dobro izmiješamo i jelo možemo poslužiti.