Kebab – Saznajte kako pripremiti kebab u našem video receptu. – lepinja, pureća prsa, majčina dušica, jogurt, čili papričica (mljevene), češnjak, kupus (bijelog i crvenog), zelena salata, kiseli krastavci, rajčica, luk (crveni), sol i papar, Pureća prsa narežemo na tanke kriške (po potrebi odstranimo žilice). ; Narezano meso začinimo solju, svježe mljevenim paprom i majčinom dušicom. Ostavimo pokriveno u zdjeli oko 2 sata da meso upije sastojke. ; U međuvremenu narežemo listove bijelog i crvenog kupusa i listove salate na fine rezance. ; Kiseli krastavac izrežemo na trakice, a luk na tanke kolute pa sve zajedno pomiješamo u zdjeli i začinimo solju. Rajčice operemo i narežemo na tanke kriške. ; U posebnu zdjelu dodamo jogurt, protisnuti češnjak, po želji ljute mini papričice, ljutog umaka (tabasco) i sve zajedno izmiješamo. ; Začinjeno meso prepržimo (u prikladnoj tavi ili woku) na vrućem ulju sa svih strana. ; Lepinje ugrijemo u zagrijanoj pećnici na 150°C oko 2-3 minute. Toplim lepinjama nožem urežemo džepove te ih nadijevamo pečenim mesom, narezanim povrćem i umakom od jogurta.; – Kebab je orijentalni specijalitet poznat širom svijeta. Možete ga pojesti kao fast-food na ulicama Pariza, Londona, New Yorka i ostalih velikih i malih svjetskih gradova. Ovaj recept pokazat će vam kako se kebab, zajedno sa izvornim umakom od jogurta, jednostavno i brzo priprema kod kuće. <div class="wpurp-searchable-recipe">Kebab – Saznajte kako pripremiti kebab u našem video receptu. – lepinja, pureća prsa, majčina dušica, jogurt, čili papričica (mljevene), češnjak, kupus (bijelog i crvenog), zelena salata, kiseli krastavac, rajčica, luk (crveni), sol i papar, Pureća prsa narežemo na tanke kriške (po potrebi odstranimo žilice). ; Narezano meso začinimo solju, svježe mljevenim paprom i majčinom dušicom. Ostavimo pokriveno u zdjeli oko 2 sata da meso upije sastojke. ; U međuvremenu narežemo listove bijelog i crvenog kupusa i listove salate na fine rezance. ; Kiseli krastavac izrežemo na trakice, a luk na tanke kolute pa sve zajedno pomiješamo u zdjeli i začinimo solju. Rajčice operemo i narežemo na tanke kriške. ; U posebnu zdjelu dodamo jogurt, protisnuti češnjak, po želji ljute mini papričice, ljutog umaka (tabasco) i sve zajedno izmiješamo. ; Začinjeno meso prepržimo (u prikladnoj tavi ili woku) na vrućem ulju sa svih strana. ; Lepinje ugrijemo u zagrijanoj pećnici na 150°C oko 2-3 minute. Toplim lepinjama nožem urežemo džepove te ih nadijevamo pečenim mesom, narezanim povrćem i umakom od jogurta.; -</div>
Kebab
Saznajte kako pripremiti kebab u našem video receptu.
Kebab je orijentalni specijalitet poznat širom svijeta. Možete ga pojesti kao fast-food na ulicama Pariza, Londona, New Yorka i ostalih velikih i malih svjetskih gradova. Ovaj recept pokazat će vam kako se kebab, zajedno sa izvornim umakom od jogurta, jednostavno i brzo priprema kod kuće.
Kebab - Saznajte kako pripremiti kebab u našem video receptu. - lepinja, pureća prsa, majčina dušica, jogurt, čili papričica (mljevene), češnjak, kupus (bijelog i crvenog), zelena salata, kiseli krastavac, rajčica, luk (crveni), sol i papar, Pureća prsa narežemo na tanke kriške (po potrebi odstranimo žilice). ; Narezano meso začinimo solju, svježe mljevenim paprom i majčinom dušicom. Ostavimo pokriveno u zdjeli oko 2 sata da meso upije sastojke. ; U međuvremenu narežemo listove bijelog i crvenog kupusa i listove salate na fine rezance. ; Kiseli krastavac izrežemo na trakice, a luk na tanke kolute pa sve zajedno pomiješamo u zdjeli i začinimo solju. Rajčice operemo i narežemo na tanke kriške. ; U posebnu zdjelu dodamo jogurt, protisnuti češnjak, po želji ljute mini papričice, ljutog umaka (tabasco) i sve zajedno izmiješamo. ; Začinjeno meso prepržimo (u prikladnoj tavi ili woku) na vrućem ulju sa svih strana. ; Lepinje ugrijemo u zagrijanoj pećnici na 150°C oko 2-3 minute. Toplim lepinjama nožem urežemo džepove te ih nadijevamo pečenim mesom, narezanim povrćem i umakom od jogurta.; -
Pureća prsa narežemo na tanke kriške (po potrebi odstranimo žilice).
Narezano meso začinimo solju, svježe mljevenim paprom i majčinom dušicom. Ostavimo pokriveno u zdjeli oko 2 sata da meso upije sastojke.
U međuvremenu narežemo listove bijelog i crvenog kupusa i listove salate na fine rezance.
Kiseli krastavac izrežemo na trakice, a luk na tanke kolute pa sve zajedno pomiješamo u zdjeli i začinimo solju. Rajčice operemo i narežemo na tanke kriške.
U posebnu zdjelu dodamo jogurt, protisnuti češnjak, po želji ljute mini papričice, ljutog umaka (tabasco) i sve zajedno izmiješamo.
Začinjeno meso prepržimo (u prikladnoj tavi ili woku) na vrućem ulju sa svih strana.
Lepinje ugrijemo u zagrijanoj pećnici na 150°C oko 2-3 minute. Toplim lepinjama nožem urežemo džepove te ih nadijevamo pečenim mesom, narezanim povrćem i umakom od jogurta.