Kiseli kupus s komadićima svinjetine

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kiseli kupus s komadićima svinjetine
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus s komadićima svinjetine.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo malo ulja, dodamo maslac i sjeckani luk, malo ga posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri. Režanj češnjaka narežemo na listiće, a crvenu papriku na komadiće i dodamo u tavu s lukom.
  2. Svinjski file očistimo o žilica i narežemo na trakice.
  3. U tavu dodamo koncentrat rajčice i dobro ga izmiješamo dok se ne otopi, potom dodamo mljevenu crvenu papriku, muškatni oraščić i sušenu majčinu dušicu. Kad su začini počeli puštati miris, preko povrća dodamo meso, malo posolimo i pirjamo na srednje jakoj vatri 2 minute.
  4. U tavu dodamo narezani kiseli kupus, ulijemo mesnu juhu zatim promiješamo i na pola poklopimo da se kuha 10-tak minuta.
  5. Gotovi kiseli kupus sa svinjetinom poslužimo uz domaći pire.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 53
Rating: 4.62
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: