- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Zahtjevna priprema
- Jelo sadrži meso
Kiseli kupus sa čvarcima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus sa čvarcima.
Evo jednog super jednostavnog, ukusnog i zasitnog recepta! Istina, čvarci i svinjska mast i nisu baš pretjerano zdravi, no tu je uvijek poželjni kiseli kupus - pa možemo reći da ovo jelo ima svojih dobrih i loših strana. Nemojte pretjerivati s količinom i nemate što brinuti!
Kiseli kupus sa čvarcima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus sa čvarcima. - kiseli kupus, svinjska mast, luk, čvarci, lovorov list, temeljac mesne juhe, sol i papar, U tavu, na vruću mast, dodamo na trakice narezan luk, čvarke, te pržimo, povremeno miješajući, dok luk ne omekša.; Zatim dodamo ocijeđeni i narezan kiseli kupus, lovorov list, začinimo solju i paprom i pirjamo na laganoj vatri, podlijevajući mesnim temeljcem, po prilici 20-ak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- kiseli kupus, 500 g
- svinjska mast, 60 g
- luk, 1 glavica
- čvarci, 200 g
- lovorov list, 1
- temeljac mesne juhe, 300 ml
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U tavu, na vruću mast, dodamo na trakice narezan luk, čvarke, te pržimo, povremeno miješajući, dok luk ne omekša.
- Zatim dodamo ocijeđeni i narezan kiseli kupus, lovorov list, začinimo solju i paprom i pirjamo na laganoj vatri, podlijevajući mesnim temeljcem, po prilici 20-ak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |