- Almo Čatlak
- 35 min
- 4-6 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem. – kiseli kupus (narezanog), kobasica, jabuke, luk, češnjak, sok od jabuke, bijeli vinski ocat, kiselo vrhnje, ulje, sol i papar, Jabuke ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo. ; U lonac s vrelom vodom dodamo kobasice i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice jabuka, listiće češnjaka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 6-7 minuta prženja ulijemo vinski ocat i sok od jabuke, dodamo kiseli kupus, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim kupus začinimo solju i paprom, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjure stavimo kuhane kobasice, rasporedimo kupus i jabuke, preko njih stavimo po žlicu kiselog vrhnja i poslužimo.
; – Najbolje stvari su uvijek jednostavne stvari, a to se odnosi i na hranu, stoga kuhane kobasice i kiseli kupus s jabukama, čija slatkoća umanjuje kiselost kupusa, s dodatkom kiselog vrhnja na kraju, to i potvrđuje.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem. – kiseli kupus (narezanog), kobasica, jabuke, luk, češnjak, sok od jabuke, bijeli vinski ocat, kiselo vrhnje, ulje, sol i papar, Jabuke ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo. ; U lonac s vrelom vodom dodamo kobasice i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice jabuka, listiće češnjaka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 6-7 minuta prženja ulijemo vinski ocat i sok od jabuke, dodamo kiseli kupus, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim kupus začinimo solju i paprom, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjure stavimo kuhane kobasice, rasporedimo kupus i jabuke, preko njih stavimo po žlicu kiselog vrhnja i poslužimo.
; -</div>
Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem.
Najbolje stvari su uvijek jednostavne stvari, a to se odnosi i na hranu, stoga kuhane kobasice i kiseli kupus s jabukama, čija slatkoća umanjuje kiselost kupusa, s dodatkom kiselog vrhnja na kraju, to i potvrđuje.
Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem. - kiseli kupus (narezanog), kobasica, jabuke, luk, češnjak, sok od jabuke, bijeli vinski ocat, kiselo vrhnje, ulje, sol i papar, Jabuke ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo. ; U lonac s vrelom vodom dodamo kobasice i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice jabuka, listiće češnjaka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 6-7 minuta prženja ulijemo vinski ocat i sok od jabuke, dodamo kiseli kupus, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim kupus začinimo solju i paprom, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjure stavimo kuhane kobasice, rasporedimo kupus i jabuke, preko njih stavimo po žlicu kiselog vrhnja i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Jabuke ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo.
- U lonac s vrelom vodom dodamo kobasice i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice jabuka, listiće češnjaka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri.
- Nakon 6-7 minuta prženja ulijemo vinski ocat i sok od jabuke, dodamo kiseli kupus, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
- Zatim kupus začinimo solju i paprom, promiješamo i maknemo s vatre.
- Na tanjure stavimo kuhane kobasice, rasporedimo kupus i jabuke, preko njih stavimo po žlicu kiselog vrhnja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 53
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:35minuta |
|