- Almo Čatlak
 - 20 min
 - 4 porcije
 - Niskokalorično
 - Jednostavna priprema
 - Sadrži ribu/ morske plodove
 
        Koktel od morskih kozica    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti koktel od morskih kozica.    
        Koktel od morskih kozica je lagano predjelo dostojno blagdanskog objeda. Karakteristično za njega je da se repići morskih kozica umaču u slatkasti rozi umak koji je jedva primjetno začinjen sa par kapi tabasco umaka. Ne brinite, ljutina je toliko razrijeđena da je jelo pogodno i za one koji podnose samo najlaganija jela!
Koktel od morskih kozica - U našem video receptu saznajte kako pripremiti koktel od morskih kozica. - repovi morskih kozica (očišćenih), majoneza, kečap, hren, worchester umak, limeta, konjak, rukola, sol, bijeli papar, tabasco, U zdjelu stavimo majonezu, dodamo kečap, hren, worchester umak, sok polovice limete, konjak, začinimo solju, paprom i tabascom te dobro izmiješamo sastojke. ; Rukolu očistimo, operemo, ocijedimo i rasporedimo u koktel čaše (za martini i sl.). ; Očišćene repove morskih kozica prokuhamo u slanoj vodi, po prilici dvije minute, začinimo paprom i raspodijelimo po salati. ; Sve zajedno prelijemo pripremljenim umakom, posipamo s još nekoliko repova morskih kozica, svaku čašu ukrasimo kolutom limete i poslužimo.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - repovi morskih kozica, 250 g očišćenih
 - majoneza, 150 g
 - kečap, 3 žlice
 - hren, 2 žličice
 - worchester umak, 1 žličica
 - limeta, 1
 - konjak, 20 ml
 - rukola, 100 g
 - sol
 - bijeli papar
 - tabasco
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - U zdjelu stavimo majonezu, dodamo kečap, hren, worchester umak, sok polovice limete, konjak, začinimo solju, paprom i tabascom te dobro izmiješamo sastojke.
 - Rukolu očistimo, operemo, ocijedimo i rasporedimo u koktel čaše (za martini i sl.).
 - Očišćene repove morskih kozica prokuhamo u slanoj vodi, po prilici dvije minute, začinimo paprom i raspodijelimo po salati.
 - Sve zajedno prelijemo pripremljenim umakom, posipamo s još nekoliko repova morskih kozica, svaku čašu ukrasimo kolutom limete i poslužimo.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:20minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





