- Miro Biondić
 - 75 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Zahtjevna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Krem juha od pečenih bundeva    
                
        Saznajte kako pripremiti krem juhu od pečenih bundeva u našem video receptu.    
        Tko nije probao ovu juhu, ne zna što je dobro. Oduševljenje za one koji će je jesti po prvi put. Uz svo bogatstvo okusa ispunit će nas i svime zdravim što nam bundeva daje: vitaminima A, C i E, mineralima i elementima kalijem, kalcijem, selenom i fosforom, podići će nam imunitet i sniziti kolesterol u krvi. Što možemo više tražiti od jedne juhe?!
Krem juha od pečenih bundeva - Saznajte kako pripremiti krem juhu od pečenih bundeva u našem video receptu. - bundeva, polutrajna kobasica, mrkva, korijen celera, kadulja, luk, vrhnje za kuhanje, ulje, sol, papar, Na vrućem ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, korijen celera), podlijemo sa vodom, dodamo kadulju i pustimo da prokuha. ; U međuvremenu bundevu narežemo na krupnije kocke i pečemo u pećnici na 200 stupnjeva oko 30 minuta. ; Pečenu bundevu očistimo od kore i zapečenih vrhova te dodamo korjenastom povrću i kadulji. ; Kada prokuha izmiksamo te okus doradimo sa soli i paprom. ; Pri serviranju u juhu dodamo kobasice koje smo prethodno narezali na kockice i prepržili. ; Juhu dekoriramo sa vrhnjem za kuhanje i listom peršina.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - bundeva, 1 kg
 - polutrajna kobasica, 100 g
 - mrkva, 2
 - korijen celera, 1/4
 - kadulja, 1 žličica
 - luk, 1 glavica
 - vrhnje za kuhanje, 1/2 dl
 - ulje
 - sol
 - papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Na vrućem ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, korijen celera), podlijemo sa vodom, dodamo kadulju i pustimo da prokuha.
 - U međuvremenu bundevu narežemo na krupnije kocke i pečemo u pećnici na 200 stupnjeva oko 30 minuta.
 - Pečenu bundevu očistimo od kore i zapečenih vrhova te dodamo korjenastom povrću i kadulji.
 - Kada prokuha izmiksamo te okus doradimo sa soli i paprom.
 - Pri serviranju u juhu dodamo kobasice koje smo prethodno narezali na kockice i prepržili.
 - Juhu dekoriramo sa vrhnjem za kuhanje i listom peršina.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:75minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





