- Almo Čatlak
- 35 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Krumpir salata s inćunima i kaparima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krumpir salatu s inćunima i kaparima.
Upute po koracima:
- Skuhamo krumpir u ljusci. U međuvremenu očistimo luk i narežemo na tanke trakice.
- Skuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke ploške.
- U zdjelu dodamo maslinovo ulje, svježi sok od limuna, sol, svježe mljeveni papar, senf i sjeckani peršin. Sve sastojke dobro izmiješamo pjenjačom dok ne dobijemo gustu emulziju. Potom dodamo malo vode i još jednom dobro izmiješamo.
- U zdjelu dodamo narezani luk, kapare, inćune i krumpir. Sve sastojke promiješamo i pustimo salatu da odstoji prije posluživanja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:35minuta |