- Almo Čatlak
- 45 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Kuhani štrukli na pikantan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kuhane štrukle na pikantan način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- štrukli, 8 komada smrznuti
- crveni luk, 1 glavica
- crvena paprika, 1/2 svježa
- češnjak, 2 režnja
- pire rajčice, 1 žlica
- lovorov list, 1 list
- paprika s aromom dima, 1 žličica
- kiselo vrhnje, 2 dcl
- peršin, 1 žlica sjeckani
- ulje
- sol
- papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Papriku narežemo na kockice, a ljubičasti luk nasjeckamo.
- U posudu ulijemo ulja, dodamo narezanu papriku, ljubičasti luk, malo posolimo i na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša.
- Nakon 2-3 minute dodamo narezane listiće režnjeva češnjaka, 1-2 lista lovora, sastoje promiješamo i čim češnjak počne puštati miris dodamo mljevenu crvenu papriku i sastojke prelijemo vodom.
- U posudu dodamo štrukle sa sirom. Posudu poklopimo i štrukle kuhamo na laganoj vatri 20 minuta.
- Za kraj u juhu umiješamo kiselo vrhnje i dodamo sjeckani peršin.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:45minuta |