Kuhani štrukli sa sirom na pikantan način

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Kuhani štrukli sa sirom na pikantan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kuhane štrukle sa sirom na pikantan način.

Kad kažemo štrukli, pomislimo na ono lagano slankasto, ponekad i zašećereno jelo. Pred nama je recept za drugačije štrukle: ljute, pikantne, bogatoga okusa. Priprava je jednostavna jer koristimo kupovne zaleđene štrukle sa sirom.

Kuhani štrukli sa sirom na pikantan način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kuhane štrukle sa sirom na pikantan način. - štrukle (smrznutih), svježa crvena paprika, luk, češnjak, koncentrat rajčice, lovorov list, ljuta mljevena paprika, kiselo vrhnje, peršin, ulje, sol i papar, U tavi, na vrućem ulju, popržimo sjeckani luk i dodamo sjeckanu svježu crvenu papriku. ; Kada paprika omekša, dodamo sitno sjeckani češnjak, ljutu mljevenu crvenu papriku, začinimo solju i paprom, malo promiješamo, te podlijemo s litrom vode. ; Kada juha zavri dodamo lovorov list, koncentrat rajčice i otopljene štrukle od sira. ; Pred sam kraj dodamo sjeckani peršin, ulijemo kiselo vrhnje, pustimo da još jednom zakuha i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavi, na vrućem ulju, popržimo sjeckani luk i dodamo sjeckanu svježu crvenu papriku.
  2. Kada paprika omekša, dodamo sitno sjeckani češnjak, ljutu mljevenu crvenu papriku, začinimo solju i paprom, malo promiješamo, te podlijemo s litrom vode.
  3. Kada juha zavri dodamo lovorov list, koncentrat rajčice i otopljene štrukle od sira.
  4. Pred sam kraj dodamo sjeckani peršin, ulijemo kiselo vrhnje, pustimo da još jednom zakuha i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: