- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Ljetna povrtna tava
U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljetnu povrtnu tavu.
U prehrani nikako ne smijemo zanemariti povrće, a ova će se ljetna tava pobrinuti da se to i ne dogodi. Rajčice, tikvice i vrganji opskrbit će Vas potrebnom energijom, nutrijentima i zdravljem i bit ćete spremni za nove radne pobjede!
Ljetna povrtna tava - U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljetnu povrtnu tavu. - vrganji, tikvice, mini rajčica, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega očistimo povrće. Tikvice narežemo na kolutove, rajčice na četvrtine, a gljive na ploške. ; U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo vrganje i kratko ih pržimo. ; Zatim dodamo tikvice i sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok i one malo ne omekšaju. ; Potom dodamo rajčicu, sjeckani češnjak i bosiljak, sve zajedno malo posolimo, popaprimo i pržimo 2-3 minute. ; Gotovo povrće prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- vrganji, 300 g
- tikvice, 300 g
- mini rajčica, 400 g
- češnjak, 2 režnj
- bosiljak, 10 listova
- maslinovo ulje ekstra djevičansko
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Prije svega očistimo povrće. Tikvice narežemo na kolutove, rajčice na četvrtine, a gljive na ploške.
- U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo vrganje i kratko ih pržimo.
- Zatim dodamo tikvice i sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok i one malo ne omekšaju.
- Potom dodamo rajčicu, sjeckani češnjak i bosiljak, sve zajedno malo posolimo, popaprimo i pržimo 2-3 minute.
- Gotovo povrće prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |