Ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama. – teleći odrezak ((velika)), kiseli kupus ((listovi)), hrenovka, senf (ljutog), ljuta mljevena paprika, panceta, luk, brašno, temeljac od pečenja, bijelo vino, ulje, sol i papar, Šnicle položimo na dasku prerežemo žilice da se meso kod pečenja ne stišće. Začinimo sa soli , paprom i čilijem. ; Svaku sarmicu premažemo senfom, zatim na senf tanko posložimo kiselo zelje, pancetu, krišku crvenog luka i hrenovku. ; Oblikujemo sarmice i svakoj sa špagom vežemo sve stranice da ne iscuri nadjev. ; Oštrim brašnom posipamo sarmice i prepržimo u prethodno zagrijanoj tavi sa svih strana (poklopimo). ; U posebnoj tavici zagrijemo vodu (3 dcl) i u nju umiješamo sadržaj vrećice umaka za pečenje. Miješamo pjenjačom dok provrije i zgusne. ; Sarmice podlijevamo vinom, a kratko nakon toga dodajemo pripremljeni umak za pečenje. ; Uz okretanje pustimo da lagano krčka 15-20 minuta.; – Kiselo zelje unutra, meso vani. Još jedna kulinarska egzibicija. Hrenovke i juneći odresci, zanimljiva kombinacija. Sve u svemu jedno začudno jelo za sve one koji vole eksperimente. Krenite! Rezultat nadilazi sve očekivano.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama. – teleća šnicla (velike), kiseli kupus (listovi ), hrenovke, senf (ljutog), ljuta mljevena paprika, panceta, luk, brašno, temeljac od pečenja, bijelo vino, ulje, sol i papar, Šnicle položimo na dasku prerežemo žilice da se meso kod pečenja ne stišće. Začinimo sa soli , paprom i čilijem. ; Svaku sarmicu premažemo senfom, zatim na senf tanko posložimo kiselo zelje, pancetu, krišku crvenog luka i hrenovku. ; Oblikujemo sarmice i svakoj sa špagom vežemo sve stranice da ne iscuri nadjev. ; Oštrim brašnom posipamo sarmice i prepržimo u prethodno zagrijanoj tavi sa svih strana (poklopimo). ; U posebnoj tavici zagrijemo vodu (3 dcl) i u nju umiješamo sadržaj vrećice umaka za pečenje. Miješamo pjenjačom dok provrije i zgusne. ; Sarmice podlijevamo vinom, a kratko nakon toga dodajemo pripremljeni umak za pečenje. ; Uz okretanje pustimo da lagano krčka 15-20 minuta.; -</div>
Ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama.
Kiselo zelje unutra, meso vani. Još jedna kulinarska egzibicija. Hrenovke i juneći odresci, zanimljiva kombinacija. Sve u svemu jedno začudno jelo za sve one koji vole eksperimente. Krenite! Rezultat nadilazi sve očekivano.
Ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljute teleće sarmice s kiselim zeljem i hrenovkama. - teleća šnicla (velike), kiseli kupus (listovi ), hrenovke, senf (ljutog), ljuta mljevena paprika, panceta, luk, brašno, temeljac od pečenja, bijelo vino, ulje, sol i papar, Šnicle položimo na dasku prerežemo žilice da se meso kod pečenja ne stišće. Začinimo sa soli , paprom i čilijem. ; Svaku sarmicu premažemo senfom, zatim na senf tanko posložimo kiselo zelje, pancetu, krišku crvenog luka i hrenovku. ; Oblikujemo sarmice i svakoj sa špagom vežemo sve stranice da ne iscuri nadjev. ; Oštrim brašnom posipamo sarmice i prepržimo u prethodno zagrijanoj tavi sa svih strana (poklopimo). ; U posebnoj tavici zagrijemo vodu (3 dcl) i u nju umiješamo sadržaj vrećice umaka za pečenje. Miješamo pjenjačom dok provrije i zgusne. ; Sarmice podlijevamo vinom, a kratko nakon toga dodajemo pripremljeni umak za pečenje. ; Uz okretanje pustimo da lagano krčka 15-20 minuta.; -