- Fina Malinić
- 60 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Odabirom dobre marinade, vaši svinjski kotleti će biti savršeno sočni i vrlo ukusni za početak sezone roštilja.
Marinirani svinjski kotleti na roštilju
Popularnost: |
|
U našem receptu saznajte kako pripremiti marinirane svinjske kotlete na roštilju.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- svinjski kotlet, 8 komada
- med, 1/4 šalice
- ulje, 2 žlice
- jabučni ocat, 1 žlica
- kumin, 1 žlica
- ljuta mljevena paprika, 1/2 žlice
- sol
- papar (svježe mljeveni)
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Marinadu ćemo napraviti tako da u posudi pomiješamo med, ulje, jabučni ocat, kumin i mljevenu ljutu papriku.
- Sada svinjske kotlete dodamo u posudu s marinadom, dobro promiješamo, poklopimo i ostavimo u frižideru oko sat vremena da se mariniraju.
- Nakon proteklog vremena, svinjetinu izvadimo iz frižidera, posolimo i začinimo svježe mljevenim paprom te stavimo peći na zagrijani roštilj ili grill tavu.
- Svinjske kotlete pečemo poprilici 10 minuta, s jedne i druge strane, a kada su gotovi poslužimo.
|
Vrijeme pripreme:60minuta |