- Almo Čatlak
- 90 min
- 8 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Marmelade od suhih smokava s orasima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti marmeladu od suhih smokava s orasima. – smokve (sušenih), voda, šećer, orasi (nasjeckanih), maraskino, cimet, Smokve operemo, izrežemo peteljke i narežemo na što manje komadiće. Preko noći ostavimo u vodi da omekšaju. ; Omekšane kuhamo u istoj vodi toliko dugo da tekućina ispari. ; Zatim umiješamo sitno nasjeckane orahe i dobivenu gustu kašu punimo u male čaše. ; Čuvamo na hladnom mjestu.; – Volite slatko, ali volite se i zdravo hraniti. Lijeni ste i ne priprema vam se nešto na što ćete potrošiti puno vremena. Rješenje je pred vama. Uložite malo truda, a sve se ostalo samo događa. Marmeladu od suhih smokava s orasima jednostavnije je napraviti nego pripremiti dobar kapučino.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Marmelade od suhih smokava s orasima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti marmeladu od suhih smokava s orasima. – smokve (sušenih), voda, šećer, orasi (nasjeckanih), maraskino, cimet, Smokve operemo, izrežemo peteljke i narežemo na što manje komadiće. Preko noći ostavimo u vodi da omekšaju. ; Omekšane kuhamo u istoj vodi toliko dugo da tekućina ispari. ; Zatim umiješamo sitno nasjeckane orahe i dobivenu gustu kašu punimo u male čaše. ; Čuvamo na hladnom mjestu.; -</div>
Marmelade od suhih smokava s orasima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti marmeladu od suhih smokava s orasima.
Volite slatko, ali volite se i zdravo hraniti. Lijeni ste i ne priprema vam se nešto na što ćete potrošiti puno vremena. Rješenje je pred vama. Uložite malo truda, a sve se ostalo samo događa. Marmeladu od suhih smokava s orasima jednostavnije je napraviti nego pripremiti dobar kapučino.
Marmelade od suhih smokava s orasima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti marmeladu od suhih smokava s orasima. - smokve (sušenih), voda, šećer, orasi (nasjeckanih), maraskino, cimet, Smokve operemo, izrežemo peteljke i narežemo na što manje komadiće. Preko noći ostavimo u vodi da omekšaju. ; Omekšane kuhamo u istoj vodi toliko dugo da tekućina ispari. ; Zatim umiješamo sitno nasjeckane orahe i dobivenu gustu kašu punimo u male čaše. ; Čuvamo na hladnom mjestu.; -
Upute po koracima:
- Smokve operemo, izrežemo peteljke i narežemo na što manje komadiće. Preko noći ostavimo u vodi da omekšaju.
- Omekšane kuhamo u istoj vodi toliko dugo da tekućina ispari.
- Zatim umiješamo sitno nasjeckane orahe i dobivenu gustu kašu punimo u male čaše.
- Čuvamo na hladnom mjestu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 32
Rating: 4.59
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:90minuta |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
marmelada od suhih smokava,
Jela koja su danas popularna:
Jelenja rebra sa špeclima i džemom od divljih brusnica
Votes: 46
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
160 min
Almo Čatlak
Pečena jetrica s pancetom, jabukom i krumpirom
Votes: 53
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Fina juha s povrćem, tjesteninom i mortadelom
Votes: 48
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Pureći bataci iz pećnice s mrkvom i umakom od krušnih mrvica
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Krem juha od tikvica
Votes: 58
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Rižoto s malvazijom i bijelim tartufom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Tjestenina iz pećnice sa svježim kravljim sirom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Tjestenina s lignjama i pestom od crnih maslina
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Tjestenina u umaku od lososa, rajčice i graška
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Pikantni pileći pilav
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Svinjetina u mlijeku iz pećnice
Votes: 29
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Prepečenci s rajčicama i kobasicama
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)