Mediteranski sendvič – Saznajte kako pripremiti mediteranski sendvič u našem video receptu. – kozice (repova), kruh (tamni), češnjak, rajčica (ocijeđene, sjeckane), mladi luk, bosiljak, peršin (sjeckani), začini (začinsko bilje (majčina dušica i ružmarin)), limun, maslinovo ulje, sol i papar, Repiće morskih kozica začinimo solju i paprom. ; Mladi luk operemo pa ga narežemo na tanke ploškice.; Kriške kruha, u tavi na malo maslinovog ulja popržimo sa obiju strana dok ne porumeni, pa ga izvadimo na stranu. ; U tavu dodamo još malo maslinovog ulja pa repiće morskih kozica i kratko promiješamo. ; Zatim dodamo protisnuti češnjak, po ½ žličice začina ružmarina i majčine dušice. ; Kada se češnjak osjeti dodamo kockice rajčica i na ploškice narezan mladi luk.
; Sve zajedno začinimo sokom od ½ limuna i po želji sa još malo soli, papra i maslinovog ulja. ; Poslužimo toplo, na tanjurima po prepečenim kriškama kruha.; – Kozice, mladi lik i maslinovo ulje čine predivni nadjev za hrskave šnite tamnog kruha. Nekoliko toplih sendviča možete napraviti za manje od pola sata. Uz njih možete servirati i svježe domaće rajčice ili mini rajčice.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Mediteranski sendvič – Saznajte kako pripremiti mediteranski sendvič u našem video receptu. – kozice (repova), kruh (tamni), češnjak, rajčica (ocijeđene, sjeckane), mladi luk, bosiljak, peršin (sjeckani), začini (začinsko bilje (majčina dušica i ružmarin)), limun, maslinovo ulje, sol i papar, Repiće morskih kozica začinimo solju i paprom. ; Mladi luk operemo pa ga narežemo na tanke ploškice.; Kriške kruha, u tavi na malo maslinovog ulja popržimo sa obiju strana dok ne porumeni, pa ga izvadimo na stranu. ; U tavu dodamo još malo maslinovog ulja pa repiće morskih kozica i kratko promiješamo. ; Zatim dodamo protisnuti češnjak, po ½ žličice začina ružmarina i majčine dušice. ; Kada se češnjak osjeti dodamo kockice rajčica i na ploškice narezan mladi luk.
; Sve zajedno začinimo sokom od ½ limuna i po želji sa još malo soli, papra i maslinovog ulja. ; Poslužimo toplo, na tanjurima po prepečenim kriškama kruha.; -</div>
Mediteranski sendvič
Saznajte kako pripremiti mediteranski sendvič u našem video receptu.
Kozice, mladi lik i maslinovo ulje čine predivni nadjev za hrskave šnite tamnog kruha. Nekoliko toplih sendviča možete napraviti za manje od pola sata. Uz njih možete servirati i svježe domaće rajčice ili mini rajčice.
Mediteranski sendvič - Saznajte kako pripremiti mediteranski sendvič u našem video receptu. - kozice (repova), kruh (tamni), češnjak, rajčica (ocijeđene, sjeckane), mladi luk, bosiljak, peršin (sjeckani), začini (začinsko bilje (majčina dušica i ružmarin)), limun, maslinovo ulje, sol i papar, Repiće morskih kozica začinimo solju i paprom. ; Mladi luk operemo pa ga narežemo na tanke ploškice.; Kriške kruha, u tavi na malo maslinovog ulja popržimo sa obiju strana dok ne porumeni, pa ga izvadimo na stranu. ; U tavu dodamo još malo maslinovog ulja pa repiće morskih kozica i kratko promiješamo. ; Zatim dodamo protisnuti češnjak, po ½ žličice začina ružmarina i majčine dušice. ; Kada se češnjak osjeti dodamo kockice rajčica i na ploškice narezan mladi luk.
; Sve zajedno začinimo sokom od ½ limuna i po želji sa još malo soli, papra i maslinovog ulja. ; Poslužimo toplo, na tanjurima po prepečenim kriškama kruha.; -