Miks od gljiva iz woka – U našem video receptu saznajte kako pripremiti miks od gljiva iz woka. – grmačice, šampinjoni, lisičarke, mrkva, mladi luk, češnjak, curry (u prahu), čili papričica (mljevene), šećer, kokosovo mlijeko, grašak, povrtni temeljac, vlasac (sjeckani), sol i papar, Gljive očistimo, očetkamo i narežemo na prikladne komade. Mrkvu očistimo, operemo i narežemo na rezance. Luk očistimo, operemo i narežemo na kolutiće. ; U woku na vrućem ulju, pržimo gljive, začinimo ih solju i paprom, izvadimo i stavimo na stranu. ; Na preostalu masnoću dodamo kolutiće mladog luka i listiće češnjaka. ; Čim češnjak zamiriše, posolimo i popaprimo sastojke, dodamo curry prah, prstohvat šećera, povrtni temeljac i kokosovo mlijeko te kuhamo na laganoj vatri 4-5 minuta. ; Zatim dodamo grašak i pržene gljive i kada se sastojci dobro ugriju, po želji umiješamo škrobno brašno pomiješano s 2 žlice vode, dodamo sjeckani vlasac i poslužimo.; – Ova zanimljiva kombinacija gljiva pliva u umaku od kokosovog mlijeka i curry praha – nešto što niti jedan ljubitelj egzotične kuhinje ne bi smio propustiti!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Miks od gljiva iz woka – U našem video receptu saznajte kako pripremiti miks od gljiva iz woka. – grmačice, šampinjoni, lisičarke, mrkva, mladi luk, češnjak, curry (u prahu), čili papričica (mljevene), šećer, kokosovo mlijeko, grašak, temeljac povrtne juhe, vlasac (sjeckani), sol i papar, Gljive očistimo, očetkamo i narežemo na prikladne komade. Mrkvu očistimo, operemo i narežemo na rezance. Luk očistimo, operemo i narežemo na kolutiće. ; U woku na vrućem ulju, pržimo gljive, začinimo ih solju i paprom, izvadimo i stavimo na stranu. ; Na preostalu masnoću dodamo kolutiće mladog luka i listiće češnjaka. ; Čim češnjak zamiriše, posolimo i popaprimo sastojke, dodamo curry prah, prstohvat šećera, povrtni temeljac i kokosovo mlijeko te kuhamo na laganoj vatri 4-5 minuta. ; Zatim dodamo grašak i pržene gljive i kada se sastojci dobro ugriju, po želji umiješamo škrobno brašno pomiješano s 2 žlice vode, dodamo sjeckani vlasac i poslužimo.; -</div>
Miks od gljiva iz woka
U našem video receptu saznajte kako pripremiti miks od gljiva iz woka.
Ova zanimljiva kombinacija gljiva pliva u umaku od kokosovog mlijeka i curry praha - nešto što niti jedan ljubitelj egzotične kuhinje ne bi smio propustiti!
Miks od gljiva iz woka - U našem video receptu saznajte kako pripremiti miks od gljiva iz woka. - grmačice, šampinjoni, lisičarke, mrkva, mladi luk, češnjak, curry (u prahu), čili papričica (mljevene), šećer, kokosovo mlijeko, grašak, temeljac povrtne juhe, vlasac (sjeckani), sol i papar, Gljive očistimo, očetkamo i narežemo na prikladne komade. Mrkvu očistimo, operemo i narežemo na rezance. Luk očistimo, operemo i narežemo na kolutiće. ; U woku na vrućem ulju, pržimo gljive, začinimo ih solju i paprom, izvadimo i stavimo na stranu. ; Na preostalu masnoću dodamo kolutiće mladog luka i listiće češnjaka. ; Čim češnjak zamiriše, posolimo i popaprimo sastojke, dodamo curry prah, prstohvat šećera, povrtni temeljac i kokosovo mlijeko te kuhamo na laganoj vatri 4-5 minuta. ; Zatim dodamo grašak i pržene gljive i kada se sastojci dobro ugriju, po želji umiješamo škrobno brašno pomiješano s 2 žlice vode, dodamo sjeckani vlasac i poslužimo.; -
Gljive očistimo, očetkamo i narežemo na prikladne komade. Mrkvu očistimo, operemo i narežemo na rezance. Luk očistimo, operemo i narežemo na kolutiće.
U woku na vrućem ulju, pržimo gljive, začinimo ih solju i paprom, izvadimo i stavimo na stranu.
Na preostalu masnoću dodamo kolutiće mladog luka i listiće češnjaka.
Čim češnjak zamiriše, posolimo i popaprimo sastojke, dodamo curry prah, prstohvat šećera, povrtni temeljac i kokosovo mlijeko te kuhamo na laganoj vatri 4-5 minuta.
Zatim dodamo grašak i pržene gljive i kada se sastojci dobro ugriju, po želji umiješamo škrobno brašno pomiješano s 2 žlice vode, dodamo sjeckani vlasac i poslužimo.