- Almo Čatlak
- 40 min
- 8 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Minestrone s rižom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti minestrone s rižom. – miješano povrće za juhu (zamrznutog), panceta, riža, luk, ružmarin, goveđa juha (iz kocke), peršin (sjeckani), sir ribanac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Pancetu narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a sir ribanac naribamo. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice pancete, grančicu ružmarina i rižu te pržimo na srednje jakoj vatri dok luk malo ne omekša, a riža ne upije dio masnoće. ; Nakon tri, četiri minute prženja ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo, po prilici, pet minuta. ; Zatim izvadimo ružmarin, dodamo mješano povrće za juhu, promiješamo i kuhamo još 15-ak minuta. ; Gotovu juhu posipamo sjeckanim peršinom, promiješamo, stavimo je u tanjure, posipamo naribanim sirom i poslužimo.; – Minestrone je talijanski naziv za gustu juhu od nekoliko vrsta povrća s ukuhanom tjesteninom ili rižom, a način pripreme možete pogledati u priloženom videu.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Minestrone s rižom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti minestrone s rižom. – miješano povrće za juhu (zamrznutog), panceta, riža, luk, ružmarin, goveđa juha iz kocke, peršin (sjeckani), sir ribanac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Pancetu narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a sir ribanac naribamo. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice pancete, grančicu ružmarina i rižu te pržimo na srednje jakoj vatri dok luk malo ne omekša, a riža ne upije dio masnoće. ; Nakon tri, četiri minute prženja ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo, po prilici, pet minuta. ; Zatim izvadimo ružmarin, dodamo mješano povrće za juhu, promiješamo i kuhamo još 15-ak minuta. ; Gotovu juhu posipamo sjeckanim peršinom, promiješamo, stavimo je u tanjure, posipamo naribanim sirom i poslužimo.; -</div>
Minestrone s rižom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti minestrone s rižom.
Minestrone je talijanski naziv za gustu juhu od nekoliko vrsta povrća s ukuhanom tjesteninom ili rižom, a način pripreme možete pogledati u priloženom videu.
Minestrone s rižom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti minestrone s rižom. - miješano povrće za juhu (zamrznutog), panceta, riža, luk, ružmarin, goveđa juha iz kocke, peršin (sjeckani), sir ribanac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Pancetu narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a sir ribanac naribamo. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice pancete, grančicu ružmarina i rižu te pržimo na srednje jakoj vatri dok luk malo ne omekša, a riža ne upije dio masnoće. ; Nakon tri, četiri minute prženja ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo, po prilici, pet minuta. ; Zatim izvadimo ružmarin, dodamo mješano povrće za juhu, promiješamo i kuhamo još 15-ak minuta. ; Gotovu juhu posipamo sjeckanim peršinom, promiješamo, stavimo je u tanjure, posipamo naribanim sirom i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Pancetu narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a sir ribanac naribamo.
- U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice pancete, grančicu ružmarina i rižu te pržimo na srednje jakoj vatri dok luk malo ne omekša, a riža ne upije dio masnoće.
- Nakon tri, četiri minute prženja ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo, po prilici, pet minuta.
- Zatim izvadimo ružmarin, dodamo mješano povrće za juhu, promiješamo i kuhamo još 15-ak minuta.
- Gotovu juhu posipamo sjeckanim peršinom, promiješamo, stavimo je u tanjure, posipamo naribanim sirom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 53
Rating: 4.64
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:40minuta |
|