Morska salata s mahunama i krumpirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti morsku salatu s mahunama i krumpirom. – dagnje (očišćenih), repovi morskih kozica (očišćenih), sipa, krumpir, zelene mahune, mini rajčica, limun, celerova stabljika, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Sipice očistimo, operemo i narežemo na trakice, češnjak protisnemo, mini rajčice prepolovimo, iscijedimo limunov sok, a oguljeni krumpir i celerovu stabljiku narežemo na kockice. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo sipe, a u drugi lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo smrznute mahune, dodamo repove morskih kozica i dagnje te sve zajedno kuhamo 3-4 minute. Kuhane sastojke ocijedimo i ostavimo ih da se ohlade. ; Zatim u zdjelu za salatu ulijemo cca. 60 ml maslinovog ulja, limunov sok, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, protisnuti češnjak i pjenjačom dobro promiješamo. ; Potom dodamo mahune, repove kozica, dagnje, sipice, mini rajčice, celerovu stabljiku, krumpir i kuhačom nježno izmiješamo sastojke. ; Salata je gotova i možemo ju poslužiti.
; – Ova bogata i izdašna salata s plodovima mora i povrćem, ogledni je primjer mediteranske kuhinje. Ukoliko želite pojesti nešto ukusno i na brzinu, a da je još k tomu i zdravo, ovo jelo je pravi izbor!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Morska salata s mahunama i krumpirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti morsku salatu s mahunama i krumpirom. – dagnje (očišćenih), repovi morskih kozica (očišćenih), sipa, krumpir, zelene mahune, mini rajčica, limun, stabljika celera, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Sipice očistimo, operemo i narežemo na trakice, češnjak protisnemo, mini rajčice prepolovimo, iscijedimo limunov sok, a oguljeni krumpir i celerovu stabljiku narežemo na kockice. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo sipe, a u drugi lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo smrznute mahune, dodamo repove morskih kozica i dagnje te sve zajedno kuhamo 3-4 minute. Kuhane sastojke ocijedimo i ostavimo ih da se ohlade. ; Zatim u zdjelu za salatu ulijemo cca. 60 ml maslinovog ulja, limunov sok, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, protisnuti češnjak i pjenjačom dobro promiješamo. ; Potom dodamo mahune, repove kozica, dagnje, sipice, mini rajčice, celerovu stabljiku, krumpir i kuhačom nježno izmiješamo sastojke. ; Salata je gotova i možemo ju poslužiti.
; -</div>
Morska salata s mahunama i krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti morsku salatu s mahunama i krumpirom.
Ova bogata i izdašna salata s plodovima mora i povrćem, ogledni je primjer mediteranske kuhinje. Ukoliko želite pojesti nešto ukusno i na brzinu, a da je još k tomu i zdravo, ovo jelo je pravi izbor!
Morska salata s mahunama i krumpirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti morsku salatu s mahunama i krumpirom. - dagnje (očišćenih), repovi morskih kozica (očišćenih), sipa, krumpir, zelene mahune, mini rajčica, limun, stabljika celera, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Sipice očistimo, operemo i narežemo na trakice, češnjak protisnemo, mini rajčice prepolovimo, iscijedimo limunov sok, a oguljeni krumpir i celerovu stabljiku narežemo na kockice. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo sipe, a u drugi lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo smrznute mahune, dodamo repove morskih kozica i dagnje te sve zajedno kuhamo 3-4 minute. Kuhane sastojke ocijedimo i ostavimo ih da se ohlade. ; Zatim u zdjelu za salatu ulijemo cca. 60 ml maslinovog ulja, limunov sok, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, protisnuti češnjak i pjenjačom dobro promiješamo. ; Potom dodamo mahune, repove kozica, dagnje, sipice, mini rajčice, celerovu stabljiku, krumpir i kuhačom nježno izmiješamo sastojke. ; Salata je gotova i možemo ju poslužiti.
; -
Sipice očistimo, operemo i narežemo na trakice, češnjak protisnemo, mini rajčice prepolovimo, iscijedimo limunov sok, a oguljeni krumpir i celerovu stabljiku narežemo na kockice.
U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo sipe, a u drugi lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo smrznute mahune, dodamo repove morskih kozica i dagnje te sve zajedno kuhamo 3-4 minute. Kuhane sastojke ocijedimo i ostavimo ih da se ohlade.
Zatim u zdjelu za salatu ulijemo cca. 60 ml maslinovog ulja, limunov sok, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, protisnuti češnjak i pjenjačom dobro promiješamo.
Potom dodamo mahune, repove kozica, dagnje, sipice, mini rajčice, celerovu stabljiku, krumpir i kuhačom nježno izmiješamo sastojke.