Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna – U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna. – tjestenina (conchiglie), pelati rajčice, mlijeko, luk, češnjak, slani inćuni, parmezan (naribanog), svježi kravlji sir, krušne mrvice, bijelo vino (suhog), brokula, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk nasjeckamo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, filete slanih inćuna, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo pelat rajčice, izgnječimo ih kuhačom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u zdjelu s brokulom dodamo kravlji sir, naribani parmezan, krušne mrvice, ulijemo mlijeko, začinimo solju, i štapnim mikserom izradimo jednoličnu smjesu.; Umak od rajčice ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo dalje, a tjesteninu nadjenemo dobivenom smjesom od sira i brokule. ; Potom nadjevenu tjesteninu stavimo u tavu na umak od rajčice, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Jelo je gotovo, rasporedimo ga na tanjure, posipamo s malo naribanog parmezana i poslužimo.
; – Conchiglie su velike školjkice od tjestenine koje smo nadjenuli mješavinom brokule i kravljeg sira i kuhali u umaku od rajčica i slanih inćuna.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna – U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna. – tjestenina (conchiglie), pelati rajčice, mlijeko, luk, češnjak, slani inćuni, parmezan (naribanog), svježi kravlji sir, krušne mrvice, bijelo vino (suhog), brokula, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk nasjeckamo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, filete slanih inćuna, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo pelat rajčice, izgnječimo ih kuhačom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u zdjelu s brokulom dodamo kravlji sir, naribani parmezan, krušne mrvice, ulijemo mlijeko, začinimo solju, i štapnim mikserom izradimo jednoličnu smjesu.; Umak od rajčice ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo dalje, a tjesteninu nadjenemo dobivenom smjesom od sira i brokule. ; Potom nadjevenu tjesteninu stavimo u tavu na umak od rajčice, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Jelo je gotovo, rasporedimo ga na tanjure, posipamo s malo naribanog parmezana i poslužimo.
; -</div>
Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna.
Conchiglie su velike školjkice od tjestenine koje smo nadjenuli mješavinom brokule i kravljeg sira i kuhali u umaku od rajčica i slanih inćuna.
Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna - U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna. - tjestenina (conchiglie), pelati rajčice, mlijeko, luk, češnjak, slani inćuni, parmezan (naribanog), svježi kravlji sir, krušne mrvice, bijelo vino (suhog), brokula, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk nasjeckamo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, filete slanih inćuna, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo pelat rajčice, izgnječimo ih kuhačom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u zdjelu s brokulom dodamo kravlji sir, naribani parmezan, krušne mrvice, ulijemo mlijeko, začinimo solju, i štapnim mikserom izradimo jednoličnu smjesu.; Umak od rajčice ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo dalje, a tjesteninu nadjenemo dobivenom smjesom od sira i brokule. ; Potom nadjevenu tjesteninu stavimo u tavu na umak od rajčice, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Jelo je gotovo, rasporedimo ga na tanjure, posipamo s malo naribanog parmezana i poslužimo.
; -
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, filete slanih inćuna, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša.
Zatim dodamo pelat rajčice, izgnječimo ih kuhačom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
Za to vrijeme u zdjelu s brokulom dodamo kravlji sir, naribani parmezan, krušne mrvice, ulijemo mlijeko, začinimo solju, i štapnim mikserom izradimo jednoličnu smjesu.
Umak od rajčice ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo dalje, a tjesteninu nadjenemo dobivenom smjesom od sira i brokule.
Potom nadjevenu tjesteninu stavimo u tavu na umak od rajčice, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
Jelo je gotovo, rasporedimo ga na tanjure, posipamo s malo naribanog parmezana i poslužimo.